Sayfa 65/1001 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Viop LIV

SEL DAYU... sayadursun (kapalı borsayı ben sayamam, açılacak... barı görecem öyle.. olmayan barı saymayı bilmem ben )

ben gidiyorum... şans dileyin

https://www.turkuindir.gen.tr/umit-t...kem-indir.html

son ses dinleyin

2.  Alıntı Originally Posted by ugusek Yazıyı Oku
    Gayrimenkul dahil değil sanırım bu istatistiklere. Raporun tamamı için bir referans iletirseniz incelemek isterim.

Sağlıkla …
    kusuruma bakmayın lütfen ben bu zatı takip etmiyorum
    nasıl oldu anlamadım önüme düşünce alıntılayayım dedim belki takip etmeyince es geçer beni

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kkm yi halletsinler yeşil soğan sıçradı mi %50 daha o bahaneyle gider endekis
    KKM de ısrar sürerse bir geçe ansızın paralara el koyarlar....TL ye çevirir dövize yasak koyarlar....Şuan gördüğüm inatlaşma var KKmye para yatıranlar arasında ....tehlikeyi görenler vadeyi uzatmadı....KKM sayesinde devlet resmen soyuldu.....Tansu ÇİLLER zamanı gib....geçen okudum bu kkm nin dünya da benzeri yokmuş....mesika ve arjantin de yapıldığı söyleniyor.....ama buna benzer değilmiş.....çifte kavrulmuş fıstık gibi vurgunlar yapıldı....

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    sınıra çok yakın bi kasaba var, sofulu, tahliye ettirmişler, yangın girip şehri süpürüp geçecek, direkt bizim toprakalra sıçrayacak, ilk iki gün lüleburgaz çorlu tehdit altında çok sanayi var oralarda, bu hızla üç günde istanbula ulaşır, istinye yanarsa borsa falan kalmaz, ben biraz short açmayı planlıyorum.. yangın hedge
    Kontrol Altına Alınamıyor! Alevler Sınırın Dibine Kadar Geldi!

https://www.youtube.com/watch?v=EzHm...el=HaberGlobal

Suriye'deki çatışmalar Rakka ve Haseke'ye yayıldı!

tohatlı kaç şortun var? ayafısfıs gibi gendini deli gibi bi şey yaptın.

7. Son 2 yılda halka arz edilen, speklerin cirit attığı hisseleri bist100 den çıkarınca endeks kaç oluyor merak ettim. Kenardan izleyenler o endeks değerini görse sudan ucuz deyip dalarlar borsaya. Algı böyle bir şey işte.

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    KKM de ısrar sürerse bir geçe ansızın paralara el koyarlar...
    geçen okudum bu kkm nin dünya da benzeri yokmuş......
    tokatşı bitaz geç okumuşun ne okuduysan, memleket iki yıldır kkm diye yıkılıyor sen daha yeni farkına varmışın

kkm ilk çıktığı zaman, malum tayfa kesinkes karşı çıkmıştı -sakın kkm para yatırmayın, şöyle böyle.. devlet kkm giriş olsun diye türlü teşvik vermek zorunda kalmıştı.. herkes hatırlar

aynı malum tayfa şimdi yatırımcıya kkmden çıkmasın diye akıl veriyor, niye çıkasın ki, ballı börek diyorlar.. sakın girmeyin diye yırtındıkları kkme girip para kazananların kazandığı paranın devlete maliyeti olduğu- halkın parası, vergi verenin parası falan diye dile dolaıp ucuz ajitasyon peşine düştüler.. en son ege cansen kkmnin devlet hazinesine bi maliyeti olmadığına dair bi yazı yazınca yaygara arş-ı alaya ulaştı, çok eğlenceli bi tayfa bizim malum tayfa.. o ana kadar tayfa tarafından bi idol muamelesi görmekte olan ege cansen hoca bu yazı yüzünden 50 sene evvelde kalmış hiç bi şeyden anlamayan bunak bi ihtiyar statüsüne indiriliverdi bir gün içinde

Sayfa 65/1001 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •