Originally Posted by
Ozan Erol
senin ykbnk takasını inceledim, blok satıştan beri tahtayı yukarı taşıyan ve gelen kar satışını karşılayanlar
yerli fonlar olmuş.. 575 milyon lot blok malı temmuz sonu satmıştı koç holding, satışta 575 mn lot yapı kredi satıcı olduğu günün takası aşağıda solda, malın hepsini yabancının aldığını zannediyorduk, o gün sonu 423 milyon lot artıda yabancı takası, yani 150 milyon lotu daha mürekkebi kurumadan aynı gün satımış yabancı, yada satışın hepsi yabancıya değilmiş.. o günden sonra bugüne 34 gün içinde yabancı 135 daha satmış, o gün alanlar da satmış hep, tek alıcı yerli fonlar olmuş son 12-16 hareketinde maliyet yapan alıcı olarak

2 aşamalı 2 amaçlı 2 milyar dolarlık bir ralli oldu ,
baştan has yabancı olarak gördüğüm kurumlar zaman geçtikçe renkleri kendi adıma daha netlik kazandı .
sistemde yabancı görünümlü alımlar yapmışa benziyor , bu kadar tesadüf olmaz her rallinin 2 milyar dolarlık alımla olması
fon hikayesi endeks ağırlığı olan çoğu tahtada mevcut bu yüzden zaten badem bıyıklı alışı yabancı gözükenler,teknik olarak pıst 100 kısa vade kanal üst hedefi kısa vade 8350 beklentim devam ediyor.7500-8000 aralığı ile 1 ay geçirdik şimdi sıra 7900-8500 aralığı eylülde takılırız git gellerle.2 hafta önce 5+1 kuralına uydum pozisyon açtım yeniden.
,,
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri