Sayfa 98/1001 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Viop LIV

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Özelikle viop da NİTELİKLİ SOYGUN ! var.....ileride bu soygunun nasıl yapıldığını uzun uzun anlatırlar.....bir aşa ğı bir yukarı ....sonra hiç bir şey olmamış gbi daha yukarı gidiyor....kimse sormuyor ne oldu da bunu yaptınız.....soran yok tabi.....
    Örnek en son 750 puanlık faiz artırımızda ....3 kere aşa ğı yukarı yaptılar......sonra tekrar aşağı.....ertesi gün son derece keskin bir hareketle sert yukarı yaptılar.....kimse bunlara ne oldu diyemedi.....soygun bu ya kimse sormadı.....sonra bir sürü küçük borsa dışında kalıp küsüyor......yazık......
    Abi bu VIOP bu kadar zorsa neden o kadar fazla ilgilenen var anlamadım?

önümüzde ki günlerde enerji hisselerinde çok kişinin canını yakacaklar.....deli şekilde pirim yaptırdılar....hatta borsa da bumerang etkisi olabilir......sürdürülebilir değil.....halka arzlar ayrı bir delilikte sürüyor.....

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    24 Agustos barından sonra barların önemi kalmadı.Orada net ayı barı vardı..Ama ne yaptı GOGOGOGO...

Yani bar işi bitti...

Düşse de çıksa da BARLARDAN değil HERİF istediğinden olacaktır.

Neyse eğer tanıdık 12x gidecek hisse varsa özelden paylaşırsanız sevinirim..

Ben de kalmadı..Geçen sene AYEN-MGROS kaçırdık...Bu sene CARFSA ,NETAŞ,ARDYZ gitti..

Acil ucuz hisse önerisine ihtiyacım var.

Yoksa fakirliğe devam olacak.
    12x yok.
    ama
    22x var.
    işini görürse.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    3 kere battıktan sonra zorlukları biraz anlamış oluyor insan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    12x yok.
    ama
    22x var.
    işini görürse.
    yok olmaz.12x olacak.Mesela bende 33x lik var ama olmuyor.Buna rakamların eşliği denilir.Güçlü bir formasyondur.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Özelikle viop da NİTELİKLİ SOYGUN ! var.....ileride bu soygunun nasıl yapıldığını uzun uzun anlatırlar.....bir aşa ğı bir yukarı ....sonra hiç bir şey olmamış gbi daha yukarı gidiyor....kimse sormuyor ne oldu da bunu yaptınız.....soran yok tabi.....
    Örnek en son 750 puanlık faiz artırımızda ....3 kere aşa ğı yukarı yaptılar......sonra tekrar aşağı.....ertesi gün son derece keskin bir hareketle sert yukarı yaptılar.....kimse bunlara ne oldu diyemedi.....soygun bu ya kimse sormadı.....sonra bir sürü küçük borsa dışında kalıp küsüyor......yazık......
    şu vioptaki hareketi spot hissede yerli bir spekülatör yapsa, yanıltıcı fiyat hareketi, piyasa bozucu işleme şrakkk diye girer
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    a- Birçok insanın sermayesi ile hayalleri arasındaki uçurum
    b- insan ömrünün kısıtlı olması ve bu hayallere bir an önce ulaşma arzusu
    c- Azınlık da olsa Hedge işlemleri

gibi gibi...

not:Kişisel görüştür .Birçok kez yanıldığım gibi yanılıyor olmam mümkündür.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    3 kere battıktan sonra zorlukları biraz anlamış oluyor insan.
    Zorlukları anladığım an biraktım. Forex denedim olmadı, varant denedim olmadı, yurt dışı piyasaları denedim olmadı. Hiç birinde 3 kez batacak kadar inat etmedim (sermayem yoktu). Hisse senedi piyasası oldu gibi. Batacak kadar risk almıyorum. Bu nedenle hala devam ediyorum.

Eğer ki 3 sefer batmanız yolunuzu açtıysa tebrik ederim. O zaman sizin için rövanş zamanı. Başarılar dilerim...

Sayfa 98/1001 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •