Originally Posted by
Achiles
Sn Thron Sn Virtue...
Hepimiz görüyoruz her şeyi de, etkisiz elemanlarız maalesef...
Adam yapıyorum çünkü yapabiliyorum diyor, meclis yok, denetim yok, muhalefet yok, sıra Sayıştaya Anayasa Mahkemesine gelmiştir zannımca, onları da yerel seçimler sonrasında 'Yeni Anayasa' ile halledecekler, zaten muhalefet attı bu EYT yi de ortaya diğeri de ben de yaparım ne var dedi yapıştırdı geçti.
Yerel seçimlerden sonra 2 nci Cumhuriyeti ilan edeceğiz, en büyük destekçileri de muhalefet olacak.
Böyle bir dönem rastgeldik, 5-10 sene sonra da marjinal azınlık filan diye anılırız. Bu bir dönüşüm projesi, Yeşil Kuşak İslam. Ortada komunist de kalmadı ama, olsun, asimetri olsun işte bir şekilde. Eski sosyalistler liboş oldu. Muhabbete girerken 68 liler diye giriyorlar, gösteri örgütlemişmiş, çıkarken vahşi kapitalist neo liberalizme bağlıyorlar. Halkçı tek bir parti yok, ya etnikçi kutnikçi, ya liboş, ya siyasal islam, ya da alayı takiyyeci. Bu memlekette normal olmamak lazım, normallik hiç prim yapmıyor.
Yine tabi ki tüm bunlar, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılıktan geldi başımıza...hala da öyle...ne zamanki ucu artık ona da dokunuyor, ses çıkarıyor tweet atıyor filan...geçti atı alan Londrayı geçti ev aldı, milyar doları istif yaptı.
Yer İmleri