Sayfa 125/1001 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt,

baban nasıl iyi mi
    Yok abi durumu kötü, yarın bir hafta olucak, makinaya bağlı hayatta kalma mücadelesi veriyor, bizde umutlar tükendi.
    Hamdım Piştim Yandım

2. Bozkus gecmis olsun
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok abi durumu kötü, yarın bir hafta olucak, makinaya bağlı hayatta kalma mücadelesi veriyor, bizde umutlar tükendi.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    entübe mi ediliyor.
    Allah şifa versin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Allah şifa versin Bozkurt.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Allah yardımcısı olsun Bozkurt

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gecmis olsun abi,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Sağolun arkadaşlar, bir haftadır leyla gibi dolanıyorum, sanırım biraz biraz durumu kabullenmeye başladım, elden bişii gelmeden beklemek hergün ölmek gibi stres yaratıyor biraz kafam dağılsın diye kendimi buraya attım. Doktorların dediği her şeye hazırlıklı ol dediler,muhtemelen onlarında umudu kalmamış. Takdiri ilahi yabcak bişii yok, her nefis ölümü tadacaktır. heran telefon gelicek kötü haber bekliyor psikolojisi içindeyim derken az önce bu yazıyı yazarken 2 sn. önce telefon geldi hastaneden, yoğunbakımı bağladılar, entübeden çıkmış, iyi bi haber geldi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 125/1001 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •