Yol niye oyulmuş yağmur yağınca? Halbuki bizim mühendislerimiz en iyisini yapar. Yapmaz mı?
![]()
Yol niye oyulmuş yağmur yağınca? Halbuki bizim mühendislerimiz en iyisini yapar. Yapmaz mı?
![]()
Yağmur yağınca çöken İstinat duvarına ne denir? Sayın mühendisler. Bizim mühendisimiz yaparsa en iyisini yapar.
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
pkklıların güvenli limanı Belçika konuşmuş. Konuş Belçika dinliyoruz.
Daha 1 tane pkklı iade etmediler, hala konuşuyolar.
Anca muhalif gazeteleri fonlayıp ısmarlama haber yaptırırsınız.
Kendi ülkeleri pkklı, fetöcü yuvası haline gelmiş haberleri yok. Önüne gelene siyasi sığınma veriyorlar.
O iş bir gün patlamayacak sanıyorlar herhalde.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/i...olduk-42326095
şu önemli detay için vatandaştan gelse gelse 2 tepki gelir:
1-)Allah Razı Olsun ,Allah Devletimize -Milletimize Zeval vermesin....
2-)Bu yöneticiler galiba Alis'in Harikalar diyarında yaşıyor ?
evi barkı toplayıp 75 km uzaktaki babamın yanına gitmeye karar verdim ,nakliyeci 20.000 lira istedi...Yandık ,bittik ,mahvolduk...
Bizim mühendisler Japon mühendislerinden iyi.
https://www.posta.com.tr/amp/dunya/j...-coktu-1245666
Tapatalk kullanarak iPhone 20 aracılığıyla gönderildi
Patladı bile..
Şeriatçı ortadoğulular sokakta yürüyüş yaparken, penceresinden onları ağlayarak izleyen Alman kadının videosunu,
veya danimarkalılara "siz 1 çocuk yaparken biz 10 çocuk yapıyoruz, yakında sizin nüfusunuzu geçeceğiz, burası afganistan olacak" diyen afganların videosunu keşke saklasaydım. Şu an sizinle paylaşırdım.
Sosyal medyadaki batı hayranı muhalifler sanıyor ki Türkiye hariç her yer cennet.
Ve bu şekilde gençlerimize umutsuzluk pompalıyorlar.
Ha tabi ki iğneyi de kendime batırmam gerek. Ben de birkaç yıl önceye kadar avrupayı bir halt sanıyordum.
Şekil A >> https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=39770
Ama sonradan gördüm ki batıda sadece gelir biraz daha yüksek hepsi o kadar. Yani öyle ahım şahım insan hakları falan yok. Hollanda polisi MRNA aşısına isyan eden Hollandalıların yüzüne jopla vurunca, benim gözümdeki pembe gözlükler düşüverdi.
Ardından Mark Rutte denen küreselci uşağı, et üretimini azaltmak için çiftçilere zulüm etmeye başlayınca, Danimarka veliaht prensi frederik de güya böcekten yapılmış krakeri yerken kameralara poz verince, avrupanın "kuklalar birliği" olduğu iyice kesinleşti.
Kronik arızalarını bildiğimiz eski arabamız gibi, insanın kendi vatanı her yerden iyidir yine.
En azından neyle nasıl mücadele edeceğini bilirsin.
Şunu da ekleyeyim, avrupadaki tanıdıklarım diken üstündeler.
Rusya ve batı arasındaki savaşta, tarafsız kaldığı sürece Türkiye en güvenli ve en kıymetli yer olacaktır.
Son düzenleme : djoz; 06-09-2023 saat: 17:04.
Yer İmleri