Bunda sonra normal düşüş beklemiyorum.....düşüşler devre kesintisi şeklinde olacak.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Bunda sonra normal düşüş beklemiyorum.....düşüşler devre kesintisi şeklinde olacak..... Zaten genel olarak bakıldığında endeks bozulmadan bazı hisseler gevşiyor endeks bozulsa galiba bunların çoğu taban olur
Originally Posted by rosense Zaten genel olarak bakıldığında endeks bozulmadan bazı hisseler gevşiyor endeks bozulsa galiba bunların çoğu taban olur Özelikle enerya ve astor u ekrana aldım.....ilk kıvılcım bunlar da sonra Thy de gözüm......
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Bunda sonra normal düşüş beklemiyorum.....düşüşler devre kesintisi şeklinde olacak..... bence dediğin gibi olmayacak, bir kere faizlerden hiç bahsetmedi enflasyon tahminleri gerçekçi. pala bahane üretti.
Originally Posted by trust06 bence dediğin gibi olmayacak, bir kere faizlerden hiç bahsetmedi enflasyon tahminleri gerçekçi. pala bahane üretti. Bu söylediğim devre kesme sadece bugün için değil sonraki günler için de tahminim.....
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Bu söylediğim devre kesme sadece bugün için değil sonraki günler için de tahminim..... abi sanmam.... faize girmedi bence en önemlisi buydu. makro tahminler gerçekçi en azından enflasyon tarafında. yabancı bunlara bakar...
Forum Rules
Yer İmleri