Sayfa 173/1001 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Viop LIV

1. Vay arkadaş hissenet arkadaşlığı dostluğu başka bir şey demek ki. Bugün culpuble ve pisyedili kardeşi sabah misafir ettim. Benim için yolu uzatarak Konyamiza misafir oldular. Teşekkür ederim onlara ayaklarına sağlık. Bu site sayesinde nice dostluklar biriktirecegiz inşallah.

2. gidip mağazada çalışana musallat olan varmış iyi çalışın falan diye.

3. Muhtemelen borsanın temel mantığı enflasyon kadar yükselecek. Bundan sonra ona göre hesap yapacağız sanki. Baksanıza her gün go go.

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    altın savaştan salgından kaostan beslenir bu temel.
    onsta 2 ay üst üste 2000 üzeri kapanış beklemeden long olmam bu da teknik.
    son 3 yılda bu dediklerinin alası oldu, covid- ukrayna savaşı ama altın 2011 tepesini kıramadı.. bu saatten sonra altını ralliye sokacak tek unsur doların rezerv para statüsünün sarsılması olur.. çünkü avro yada yuan değil, doların tek gerçek rakibi altın.. brics zirvesinden bi şey çıkmadı ama çalışıyor çocuklar, ne çıkarsa çıksın bi şekilde altına dayalı olacak

5. Alperin kuşuna verdiğim ilaç etki etmedi galiba ama en azından kuş ölmedi. Bakarsın uçuverir.

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    gidip mağazada çalışana musallat olan varmış iyi çalışın falan diye.
    çalışan dua etsin müşteriye 5 lot düştü, 25 lot düşseydi evine kadar takip ederdi..

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Muhtemelen borsanın temel mantığı enflasyon kadar yükselecek. Bundan sonra ona göre hesap yapacağız sanki. Baksanıza her gün go go.
    Ben bile banka tasimqm diyordum şimdi tasiyom
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Alperin kuşuna verdiğim ilaç etki etmedi galiba ama en azından kuş ölmedi. Bakarsın uçuverir.
    ilaç için Nuri Alço'ya danışacaktın
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 173/1001 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •