Sayfa 213/1001 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Kilosu şimdi ne kadardır? 2022 de böyle.

İstanbul'da tedavüldeki bozuk para satışına baskın: Kilosu 70 lira.
    İstanbul'da tedavüldeki bozuk paraları, kilosu 70 liradan satan kişi yapılan baskında gözaltına alındı. Paraları satın aldığı belirlenen kişi de dahil olmak üzere şüphelilere, Türk Parasının Kıymetini Koruma Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapıldı.

https://haberglobal.com.tr/gundem/is...70-lira-177046

2.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Kilosu şimdi ne kadardır? 2022 de böyle.

İstanbul'da tedavüldeki bozuk para satışına baskın: Kilosu 70 lira.
    İstanbul'da tedavüldeki bozuk paraları, kilosu 70 liradan satan kişi yapılan baskında gözaltına alındı. Paraları satın aldığı belirlenen kişi de dahil olmak üzere şüphelilere, Türk Parasının Kıymetini Koruma Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapıldı.

https://haberglobal.com.tr/gundem/is...70-lira-177046
    madenilerin hala guncellenmemesi bende kanuna muhalefet olmalı yıllardır satıyorlar zaten kilo işiyle o yuzden azaldı piyasada

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    madenilerin hala guncellenmemesi bende kanuna muhalefet olmalı yıllardır satıyorlar zaten kilo işiyle o yuzden azaldı piyasada
    Çelik yapımında mı kullanıyorlar bıçak vs yaparken

4. Ayhan başkanın başında bir iş mi var epeydir ortada yok. Yoksa işler çok yoğun mu. Ya da yurtdışı tatilinde mi.

5. Arkadaşlar Antepte olan varmı aranızda.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Antepte olan varmı aranızda.
    Bakır öteberi mi lazım

7.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Bakır öteberi mi lazım
    Yok abi Antepte bir engelli arkadaşa hasta taşıma lifti göndermiştik forum olarak o arkadaş vefat etmiş onu yine bir ihtiyaç sahibi engelli birine göndereceğiz oradan aldırmak için ambar bulmaya çalışıyorum da

8. Arkadaşlar Antepte engelli bir arkadaşa daha önce forum olarak yardım etmiştik. Bugün vefat ettiğini üzülerek öğrendim. Bu arkadaşın zihinsel engelli bir kızı birde üniversite okuyan oğlu var. Ailenin olabilecek eğitim ve diğer ihtiyaçları için daimi yardım edebilecek arkadaşlar varsa bana özelden yazabilir

Sayfa 213/1001 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •