Sayfa 209/1001 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Viop LIV

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    buda meraklısına halkb.. abka nın ktiterlere uyar bence..

Bu grafikler doğru mu acaba? Halkbankın piyasa değeri şuan 4.2 milyar dolar, En yüksek ne kadardı ki piyasa değeri?

Grafta tepe değer kaç doları görmüş?

Bakmak ve görmek!?

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Senin mahdum öğrendi mi borsayı. Birde senin ayakkabıya çivi çakma durumu var mı. Ben daha kızı çıkarmadan oğlan bana kız bakın diyor. Bakmak sorun değil de düğün dedin mi oğlan tarafı fasfakir düğünü olsa 500 bin gider.
    Benim mahdum daha tıfıl, her türlü incelikleri öğretiyorum, 14 yeni halka arza katıldı 14bin kazandı, temiz para çok kolaymış diyo ama son halka arzda 2 lot vermişler kızıp söylenip duruyordu bundan 250 tale anca kazanırız deye
    Düğün parasını denkleştürmek için daha 486 yeni halka arza katılması gerekecek tabii son katıldığı halka arz gibi 2 lot verirlerse işi zor.
    Bende dedim ki ne söylenip durun, bunada şükret ya bi lot verselerdi
    Hamdım Piştim Yandım

3. Yabancı 375m$ dibs i neden aldı ? Bir yandan faiz artışı bekliyor bir yandan dibs alıyor

4.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Bu grafikler doğru mu acaba? Halkbankın piyasa değeri şuan 4.2 milyar dolar, En yüksek ne kadardı ki piyasa değeri?

Bakmak ve görmek!?
    Bölünmeyi bilmiyorum da 10 usd üstü 20 USD ye yakın halka arz fiyatı olduğunu biliyorum.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bölünmeyi bilmiyorum da 10 usd üstü 20 USD ye yakın halka arz fiyatı olduğunu biliyorum.
    20 dolar 144 milyar dolar piyasa değeri demek, bu değerleri gördü mü hiç?

0.58 dolar şuan 4.2 milyar dolar piyasa değeri.

Fiyatlar aldatıcı gibi en sağlıklısı piyasa değeri gibi.

Bakmak ve görmek!?

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim mahdum daha tıfıl, her türlü incelikleri öğretiyorum, 14 yeni halka arza katıldı 14bin kazandı, temiz para çok kolaymış diyo ama son halka arzda 2 lot vermişler kızıp söylenip duruyordu bundan 250 tale anca kazanırız deye
    Düğün parasını denkleştürmek için daha 486 yeni halka arza katılması gerekecek tabii son katıldığı halka arz gibi 2 lot verirlerse işi zor.
    Son verilen 2 lot arz işini yavaş yavaş söndürür....2 lot kime ne kazandıracak....

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim oğlan daha asgari ücret alamıyor biraz biriktirdi düzeltme olsa da uzun vade alsam diye bekliyorduk. Ha bu gün ha yarın derken %50 koydu üstüne hisse. Bekleyecuk artık. Oğlan çalışan hanım bulamazsa gidecem dağ köyünden kız isteyecem. Oradaki kızlar çok ezildiği için kadir kıymet bilir. Oğlan evlenince evi ikiye bölecem evini alıncaya kadar biriktirsin. Bizde nasip olursa torun severiz. Bakalım Mevlam hayırlısını versin.

8.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku

Grafta tepe değer kaç doları görmüş?

Bakmak ve görmek!?
    doğru diye bakıyoruz ama .. yanlış olabilir mi? bilemedim sanmam ama olabilir.. telefondan tam bakamadim ama yaklaşık 21.8 gibi gordum..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 209/1001 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •