doğru transferler yapamayan tek takım bjk malesef.yönetim anlaştık diyor.dedikli oyuncular ya fb ye ya gs ye gidiyor.cimri başkan ve yönetim para vermek istemiyor.diğer klüblerde daha fazlasını verince haliyle adamlar parayı tercih ediyorlar.fb ve gs nin yaptıkları kaliteli transferler peş peşe gelirken bjk de ise soma spordan yedek olacak oyuncu alıyor.transferlerin özeti bu tam bir fiyasko yaşanıyor.onlarca isim medyaya veriliyor sadece taraftar kızmasınlar diye.bir bakılıyorki kaliteli oyuncular kalmamış ve daha düşük kalitli oyunculara yöneliniyor.son dakika eylül ayındada son günlerde kaliteli transferler zor kalır zor bulunur.her klüp kaliteli transferler peşinde yönetimde ucuzun ucuzu olsunda onu ucuza alma derdinde.haliyle bonservisi elinde olan oyuncuları almakda kolay değil.piyasa uçmuş durumdaymış.yani bjk gene transfer fiyaskosu yaşıyor.neymiş eldeki kadro yeterliymiş 3.olur bu kadro ancak.yönetim kadro yeterliymiş ddiyorda.gecen sene 10 puan fark yedin bu sene yetrsiz kadroyla 25 puan fark yersin anca 3.olursun.yönetimin değişmesi lazım.taraftarların sabrıda taşmış durumda.transferler beklenirken lig başladı başlayacak bjk ye gelen yok.herkez yüksek ücret almanın peşindeler.bjk de para yok.fb ve gs ise basıyor parayı alıyor iyisini bjk de 7-8 oyuncu alamazsa zaten şampiyon olamaz.3.olur anca 25-30 puan geriden tabiki görünen köy kılavuz istemez.hala hasic montore krem atakan sais oynamayan sakat gazzal sakat cenk bunlarla şampiyonluk mümkün değilki.
yönetim taraftarı uyutup kandırıyor.sanki kadro iyimiş yeterliymişte.neresi yeteriydide neden 10 puan farla 3.oldunuz.yeterliydise şampiyon olsaydınız.yönetim avutmacası devam ediyor her seneki gibi.yedeksiz bir 11 zor kuruluyor.yedekleri ise sıradan vasat oyuncularla şampiyonluk ise mümkün değil.durum belli.bu kadro anca 20-25 puan geriden 3.lük yapar.7-8 oyuncu alınmazsada gene şampiyonluk beklemek hayal olur.taratara yazık oluyor her sene aynı seneryoyu yaşıyoruz...ytd
Yer İmleri