-
2.çeyrek öncesi ansgr fk 15 e kadar cıkmıştı, piyasa bilanconun cok iyi geleceğini bilmiş ve 15 fk yapmıştı... Bilanco geldiğinde 4 e kadar düşmüştü ve suan 5.5 fk ile işlem görüyor.... Şimdi bilanco cok iyi gelecekse piyasa yine fkyı 12 lere cıkarmak isteyecektir eğer fk bilancoya kadar 5-6 arasında devam ederse demekki 3.ç o kadar parlak gelmeyebilir.... 2.ç de parlak bilanconun gelmesinde doların iyi artması sonucunun etkisi de vardı.... 3.ç de dolar yatayda gidiyor bakalım ne olacak
-
İşler yolunda Anadolu sigortada zamanla daha iyi olacaktır kısada 50 civarlarına yükseliş yaşayabilir ytd.
Sektör de beklentiler olumlu daha ne olsun.
-

Originally Posted by
anadolulu alp
İşler yolunda Anadolu sigortada zamanla daha iyi olacaktır kısada 50 civarlarına yükseliş yaşayabilir ytd.
Sektör de beklentiler olumlu daha ne olsun.
İşler yolunda 3 hissem var ansgr tursg ve anhyt, işler daha da iyi olacak şu 2-3 yıl içinde... Tüm pprtfom sigorta sektöründe...
-

Originally Posted by
twilight1517
İşler yolunda 3 hissem var ansgr tursg ve anhyt, işler daha da iyi olacak şu 2-3 yıl içinde... Tüm pprtfom sigorta sektöründe...
Tek olsun 1 tane olsun tam olsun Anadolu sigorta.
Sizin yaptığınız doğru sektör.
-

Originally Posted by
twilight1517
Tebrikler ortak Anadolu hayatta 2, tavanı yaşadın.
Benim 1 hissede en fazla yaşadığım tavan sayısı 4
En güzel işte trade edenlere fırsat vermiyor satan arkasından el sallamış oluyor
-

Originally Posted by
anadolulu alp
Tebrikler ortak Anadolu hayatta 2, tavanı yaşadın.
Benim 1 hissede en fazla yaşadığım tavan sayısı 4
En güzel işte trade edenlere fırsat vermiyor satan arkasından el sallamış oluyor
Sepet iyidir ortak, bazen tursg gidiyor bazen ansgr bazende anhyt
))))
-

Originally Posted by
twilight1517
Sepet iyidir ortak, bazen tursg gidiyor bazen ansgr bazende anhyt

))))
Doğrudur sepet yapmak ekrandan 100 den fazla hisseyi aynı anda izliyorum listeme 2 hisse daha girdi onlarda tavan yada tavana yakın primliler fakat üzülmüyorum sonuçta o hisseleri görebildim önemli olan bu zaten para kazanmaktan daha önemli aynı tavan yaşamak gibi neyse ortak yazdığınız gibi Sigorta sektörü geliyor sabır önemli ytd.
-
Ortak sigorta sektörü yüzde kac artıda
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri