Sayfa 236/1001 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Viop LIV

1. Fitch güncel not B,

Şak diye bunu B+ çekerse bir tur daha gideriz.

Ama not sabit görünümü negatiften durağana çekerse beklenti bitti satışları gelebilir. Not sabit görünüm pozitif olursa da sınırlı pozitif hareket beklenebilir.

Benim beklentim görünümün negatiften durağana çekilmesi. Ortadox politikalara dönüşe dair olumlu emareler mevcut ama yetersiz, yakından takip ediyoruz, hala faizler çok düşük seviyede vs. şeklinde de bir açıklama.

2. Halka arz olanlarda tabanlar kalkti. Dedigim gibi sert bir kapanis olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ve...cuma alan ptesi gaple satıyor..onun üçün 2 jeton longladım...Ptesi kebap parası çıkar

Basit düşünen kazanıyor...
    fıch lemezse delikli jetona dönmesin abka
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Fitch güncel not B,

Şak diye bunu B+ çekerse bir tur daha gideriz.

Ama not sabit görünümü negatiften durağana çekerse beklenti bitti satışları gelebilir. Not sabit görünüm pozitif olursa da sınırlı pozitif hareket beklenebilir.

Benim beklentim görünümün negatiften durağana çekilmesi. Ortadox politikalara dönüşe dair olumlu emareler mevcut ama yetersiz, yakından takip ediyoruz, hala faizler çok düşük seviyede vs. şeklinde de bir açıklama.
    bende durağana çekmesini birazda bizi övmesini bekliyorum , biz derken gönderdikleri şimşeği uyguladığı politikayı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Haftasonu G-20 zirvesi de var. 2-3 haftalık boşluklu bir periyoda gireceğiz.

6. Kerim Karakaya der ki; Yabancı algısındaki önemli bir değişim daha

JPMorgan, TL için "küçük boyutta" uzun pozisyon tavsiye etti.

Borsada iyi kazanç elde etmek için orta seviyede akıl yeterli…

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sohbet programında cemoka PETKM ve EKGYO da var, EKGYO'da maliyeti yukarıda kaldı dediler. Kardemirde de varmış ama orada başka planları varmış.
    zaten tl bazlı zirveyi geçmeye çalışıyor nasıl yukarıda kalmış anlamadım
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 236/1001 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •