Sayfa 241/1001 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Viop LIV

1. Pazartesi açılışta veririz alımları başladı

2. halkaarz daki senetler bakıldığında XU030 dan fazla işlem hacmi borsanın sürdürülebilirliğine aykırı SANKİ ...

GÜZELCE YAZILMIŞ BENCE ÇOK HAKLI:enery ~200 Milyon 6 aylik karla, 1 Milyar dolari gecmis piyasa degeri! alark o paranin 10 katini 1 ayda kazaniyor, 2 milyar dolar!!! alark daki islem hacmi 700 Milyon, enery deki islem hacmi 7 Milyar TL. Bunun izahi yok! Goz gore gore dolandiricilil piyasa manipulasyonu bu!

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    halkaarz daki senetler bakıldığında XU030 dan fazla işlem hacmi borsanın sürdürülebilirliğine aykırı SANKİ ...

GÜZELCE YAZILMIŞ BENCE ÇOK HAKLI:enery ~200 Milyon 6 aylik karla, 1 Milyar dolari gecmis piyasa degeri! alark o paranin 10 katini 1 ayda kazaniyor, 2 milyar dolar!!! alark daki islem hacmi 700 Milyon, enery deki islem hacmi 7 Milyar TL. Bunun izahi yok! Goz gore gore dolandiricilil piyasa manipulasyonu bu!
    Bu hisselerde rakamlar trade ediliyor, bilançoymuş şirketmiş ne iş yaptığı vs. önemsiz detaylar.

4. Hisse vadeliler faizler

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Boşuna uğraşmayın.
    Gençler malını ucuza vermez.
    Nike tan başka bir şey giymez.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. iş yatırımın ve hsbc nin sattığını bofa ve varlıkçılar alıyor onların sattıklarını bazı tahtalarda iş ve hsbc alıyor aynı tavanın balığımı bunlar kemal
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    benimle konuşan 16 yaşında erkek çocuğuna ben borsada yeni bir milyon altıyüz yeni yatırımcının halka arzlardan kazançları anlattım teknik analizi dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım neye meraklandı şaşırdım bana grafiklerle ilgili bilgiler almak istediğini en azından tüyo istemediği için güzel bir durum değil mi?
    bu ülkede herkes kumar mantığını bırakıp borsaya yatırım yapsa ülke bambaşka bir yer olur. çok fazla sorun çözülür.

maalesef şirketlerin ürettiği katma değeri çok küçük bir azınlık yiyor.

8. Abka dan başka varmı hafta sonuna long giren sonra bendede bu jeton vardı demesin kimse
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 241/1001 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •