Sayfa 940/1003 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by duck wing duck Yazıyı Oku
    Bana şu anda Eurobondlar mantıklı gelmiyor. Özellikle vergi de ödeme durumu çıkarsa faiz daha da düşmüş oluyor. Ayrıca kısa vadeli düşünüyorsanız, satacağınız zaman fiyat cds yükselirse düşeceğinden zararda edebilirsiniz. veya dolar kuru yüzünden alım satımda vergi çıkabilir.

Ben kısa vade için TRT230725F11 Dibs aldım. Bildiğim kadarıyla bunlarda stopaj sıfır. Ve her gün birikmiş faiz fiyata etklendiğinden, o günkü fiyattan satabiliyorsunuz. CDS'ler yükselirse bundan çıkıp Eurobonda geçmeyi düşünüyorum.
    vade öncesi satışı kirli fiyattan yapıyor ama, sordunuz mu?
    Vakıfbank ÖB sadece sizin dediğiniz şekilde yapıyorum dedi, henüz vade öncesi satış yapmadığımdan teyit etmedim...

Alıntı Originally Posted by waryemez Yazıyı Oku
    vade öncesi satışı kirli fiyattan yapıyor ama, sordunuz mu?
    Vakıfbank ÖB sadece sizin dediğiniz şekilde yapıyorum dedi, henüz vade öncesi satış yapmadığımdan teyit etmedim...
    Bir Eurobond yatırımcısı olarak CDS ler düşük olduğundan Eurobond fiyatları pahalı...Benim seçimden önce 96 aldığım kağıt kupon ödemesine rağmen şu an 108 den alınabiliyor...Arada neredeyse %10 fiyat farkı var...

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    SIM kart çıkarabilmesi için adamın o operatörün bayisinde bir arkadaşı olması lazım...SIM i bu şekilde elde ediyorlar...Bankacılık şifresini nasıl elde ediyorlar onu aklım almıyor a.q...

Eskiden ATM lere kart kopyalayıcı koyup hem şifre hemde kartı kopyalıyorlardı..Adamın kartının kopyasını basıp şifresi ile hesap boşaltıyorlardı da Mobil bankacılık şifresini nasıl elde ediyorlar anlamadım gitti...Demek ki kart bilgilerine de bankadan ulaşıyorlar a.q

Dipnot:Banka veznadarının tırnaklama ile milletin parasını çarptığına şahit olmuşluğum var..Demek ki adam bankadan adamın kart bilgilerine de ulaşacak bağlantısı var.
    SIM'i alınca telefonunuza gelen tüm şifreleri elde ediyorlar, yeni sım kartlı telefona mobili yükleyip şifremi unuttum seçeneği ile işi çözüyorlar.

Bu işin en doğrusu sım değişikliğinde ne olursa olsun en az 1 gün tüm mobil ve internet bankacılığı işlemlerinin engellenmesi olur.
    Ama bankalar sım blokesi kaldırma işini de kolaylaştırdılar bu kolaylık çok kötü bence.

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bir Eurobond yatırımcısı olarak CDS ler düşük olduğundan Eurobond fiyatları pahalı...Benim seçimden önce 96 aldığım kağıt kupon ödemesine rağmen şu an 108 den alınabiliyor...Arada neredeyse %10 fiyat farkı var...
    TRT230725F11 DİBS için yazmıştım.
    Y T D ! ! !

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    SIM'i alınca telefonunuza gelen tüm şifreleri elde ediyorlar, yeni sım kartlı telefona mobili yükleyip şifremi unuttum seçeneği ile işi çözüyorlar.

Bu işin en doğrusu sım değişikliğinde ne olursa olsun en az 1 gün tüm mobil ve internet bankacılığı işlemlerinin engellenmesi olur.
    Ama bankalar sım blokesi kaldırma işini de kolaylaştırdılar bu kolaylık çok kötü bence.
    Parmak izi ve yüz doğrulama gibi biyometrik veriler ile kolayca önlem alabilirler ama bizim mevzuat izin veriyor mu acaba bunlar doğrulanmadan bloke çözülmeyecek. Örnekler çoğaltılabilir banka internet ve mobilden verilen kredilerin onaylanması içinde biyometrik onay alıp eşleştirme yapacak yine işlem limitleri bir tık ile değiştiriliyor dolandırıcı istediği gibi yükseltiyor limitleri birde kredi çekiyor onu da havale etf ile hesabı boşaltıyor.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

6. Maaşlara daha çok yapılması lazım. Bu zenci tarağına tam benzememiş henüz.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası M2 Para Arzı

Geçenlerde bir Öğretmen çantayı çaldırmış tüm kart tel ne varsa hepsi çantada gitmiş...Çalan kişi önce kredi kartlarını sonuna kadar kullanmış, hesaptaki nakti cekmiş, üzerine de kredi başvurusu yapmış, son hamle ile banka olaya müdahil olunca çalan kişi Polis tarafından yakalanmış...Tabi kartlar ve hesap boşaltıldığından öğretmen artık birkaç ay bu borçları ödemekle uğraşacak gibi görünüyor...

Memleketin son hali , kazanamıyorsan kaz*****n malına ortak olacaksın...

8. Emeklinin tatile gideceği yer
    Ek 29756

Sayfa 940/1003 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •