Tapu kayýtlarý mi var kanun koyucunun elinizde ..
Kaç iþyeri kaç ofis..bir kere mesken bu barýnma aileyi çoluk çocuk olan bir yapýyý içeriyor devlet doðrudur yanlýþtýr bu yüzde ,25 te onun tartýþmasýný yapmam...ama saik bu.... evde oturani koruyor.digeri ticarethane devlet onu mu düþünecek.aman kýra yüzde 25 olsun diye.
Aslýnda eskiden mevduatçý idim. Fakat yýllar var ki mevduat ile ilgilenmiyorum. Buraya geçerken bi uðradým denir ya iþte öyle bir þey. Eski arkadaþlarý dudu v.s görebilmek için. Ben eurobond kýsa vadeli olanlarý tercih ediyorum. Kýsa dediðim iki üç yýl gibi olanlarý. Her halukarda vergi avantajýndan yararlanmak için vade sonuna kadar elde tutuyorum.
Ters repo dolarda %5 nkolayda. SM-G988B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkat etmemiþtim yeniledim bonolari. Maksimum mayis 24 vadeli 100binlik parçalarda alýnca çýkýyor.SM-G988B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 aydýr 3.5. halkbank %2.5tan 1e indirmiþ.
SM-G988B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Benim hesap %1 le yenilenmiþ 3 gün önce netten baktým %0.2 halkbank. Çeksen dert koysan dertSM-G988B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri