Artan

176,20 9.99 10:22
113,80 9.95 10:21
81,50 9.91 10:21
98,80 9.84 09:55
291,00 9.71 09:55
Artan Hisseler

Azalan

258,75 -10 09:55
223,60 -9.98 10:21
125,10 -9.94 10:21
27,56 -6.89 10:12
160,70 -6.13 10:22
Azalan Hisseler

İşlem

920.022.023,58 10:22
871.097.942,60 10:22
799.045.580,14 10:22
761.742.550,40 10:22
704.614.985,48 10:21
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1141 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KMPUR - Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Tesadüf odur ki tam seans kapanışında ABD de şirket kurma haberi gelmiştir ama aynı gün patron yüklü hisse satışı yapmıştır. Tabiki bu haber de pazartesi sabah seans açılışında gönderilmiştir. Halka arzından beri patronun bu kadar müdahale ettiği bir tahta görmedim. Ahlaksızlık diz boyu...

Kimteks Poliüretan San. ve Tic. A.Ş. halka arzı sonrası borsaya kote olan ve sahibi olduğum 4.441.916 adet payın, 94,95 TL fiyattan satış
    işlemi tarafımca 08.09.2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Şirket sermayesindeki paylarım 08.09.2023 tarihi itibarıyla
    %33,40 olmuştur.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Tesadüf odur ki tam seans kapanışında ABD de şirket kurma haberi gelmiştir ama aynı gün patron yüklü hisse satışı yapmıştır. Tabiki bu haber de pazartesi sabah seans açılışında gönderilmiştir. Halka arzından beri patronun bu kadar müdahale ettiği bir tahta görmedim. Ahlaksızlık diz boyu...

Kimteks Poliüretan San. ve Tic. A.Ş. halka arzı sonrası borsaya kote olan ve sahibi olduğum 4.441.916 adet payın, 94,95 TL fiyattan satış
    işlemi tarafımca 08.09.2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Şirket sermayesindeki paylarım 08.09.2023 tarihi itibarıyla
    %33,40 olmuştur.

bence cok kotuye yormayin, cunku , kredi yok ve para lazimsa, bu sekilde hisse satarak karsiliyor olabilirler
    ben patron olsam , bende bu sekilde yapardim, kaldi ki aylardir kazandiriyor , biraz dusus cok rahatsiz etmiyor beni , sindire sindire cikmasi cok daha iyi
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    bence cok kotuye yormayin, cunku , kredi yok ve para lazimsa, bu sekilde hisse satarak karsiliyor olabilirler
    ben patron olsam , bende bu sekilde yapardim, kaldi ki aylardir kazandiriyor , biraz dusus cok rahatsiz etmiyor beni , sindire sindire cikmasi cok daha iyi
    Can sıkan hissenin değer kaybetmesi değil, perşembe tavan cuma tavana giderken patronun yaptığı yüklü satıs/devir ve akşamında ABD yatırım haberi. Pazartesi sabah yatırım haberiyle yukselis bekleyen ky ve patronun haberi piyasaya salması

Kurumsal/ciddi şirketlerde olmayacak işler bunlar. Gecen sene ocak ayında da 3 küsür milyon satış yaptılar ve yapılan satışla ilgili herhangi bir haber yok bilgilendirme yok. Babasının çiftliği gibi kullacanaksa neden halka açtılar şirketi anlam veremedim.

En çok rahatsız edici olan da endeks düşüşü ihtimali oldugunda yatırımcısına satış fırsatı vermeden kendi elleriyle hızlıca tahtayı aşağı basması her seferinde. Zaten yatırımcısıyım şirketin 1 yıldan fazla oldu ama bu kadar da bizi ırgat yerine koymasınlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Can sıkan hissenin değer kaybetmesi değil, perşembe tavan cuma tavana giderken patronun yaptığı yüklü satıs/devir ve akşamında ABD yatırım haberi. Pazartesi sabah yatırım haberiyle yukselis bekleyen ky ve patronun haberi piyasaya salması

Kurumsal/ciddi şirketlerde olmayacak işler bunlar. Gecen sene ocak ayında da 3 küsür milyon satış yaptılar ve yapılan satışla ilgili herhangi bir haber yok bilgilendirme yok. Babasının çiftliği gibi kullacanaksa neden halka açtılar şirketi anlam veremedim.

En çok rahatsız edici olan da endeks düşüşü ihtimali oldugunda yatırımcısına satış fırsatı vermeden kendi elleriyle hızlıca tahtayı aşağı basması her seferinde. Zaten yatırımcısıyım şirketin 1 yıldan fazla oldu ama bu kadar da bizi ırgat yerine koymasınlar.
    idare et , bu piyasada bu kadar olur, para yok, ulke batista, bizimkisi dolarla satiyor ama nafile,
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Bunu yazalı 2,5 ay oldu değişen bişey olmadı. Hala yatrımcıyı ırgat yerine koyuyolar. Endeksdeki her düşüşü ve her yükselişi çok güzel kullanıyorlar. Yatırımcının elini kolunu bağlıyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku

Seni patron mu yapacaklar? Halka açılma, halkı kazıklama demektir.Amelesin amele kal
    Haddini aşan, zıddına döner.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •