Sayfa 332/1001 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Viop LIV

1. Sel emmi çin "bedavaya" elektrikli araba üretiyor. İsterse tr de tüm faprikalar kepenk indirir. Vergi koydular nefes alınıyor.

Dayı bu maliyetler bu teknoloji ile kimle rekabet edilebilir ?

Doğan SLX 90 model pazarladığın fiyata adam sıfır elektrikli araba satıyor.

Bir düzen var ise birde gerçek var.

Bir süre sonra kime ne ihraç edeceksin oda ayrı ki adamlar yeni boğaz kazma fikri ayrıca hindistan dan yeni yollar peşinde.

Bunlar supercycle gelismeler. Ama ahali para çökmesin diye hurda arabaya sarılmış devam ediyor. Çöpe atmak için para alacaklar

Al sana düzen abi.

2. Ariston abi hep ne derdi,
    Diz seviyesi ile göbek seviyesi sizin, yani ayaktan dize kadar ki çıkışlarda bekliycen dizi geçerse alıcan sonra göbeğe geldi diyelim başı beklemiycen göbeğe gelince satıcan. Durumun tersi de aynı senaryoya tabii, mesela kafadan göbeğe gelene kadar satmıycan, göbeği geçince satıcan, dize geldi diyelim ayağa insin diye beklemiycen hemen alıcan. ayak ve başlar palanın... bizi ilgilendiren kısım diz ile göbek arası o kısımda zaten erkeğin avret mahalli oluyor. Muhtemelen pala kız olmalı onunücün ayak ve baş kısmına kadar avret mahalli
    Bak gördün nü vob işlerkene din mevzuuna bağladık cari dü yü
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    İnsanlar genellikle görmek istediklerini görür, duymak istediklerini duyarlar. Önyargılarınızdan sıyrılarak kişiler hakkında olumlu düşünürseniz, onlar üzerinde iyi bir etki bırakırsınız.

Hayattaki en büyük manevi tatmin ve başarı duygusu başkalarına yarar sağlamaktır. İnsanları anlamaya çalışın, onları anladıkça ve kendilerini geliştirmelerine yardım ettikçe iç huzurunuzu sağlayacaksınız.

Gerçek hayatta ve sanal ortamda hep böyle olmaya çaba gösterdim,sanal ortamda kendimizi ifade etmek zor,bazen ironi yaparsınız anlaşılmazsınız veya yanlış anlaşılırsınız veya da karşı taraf işine geldiği gibi yorumlar..

Neyse bu güne kadar bu forumda istemeden kalp kırdıysam onlardan özür dilerim....
    Kesinlikle forum ortamı yanlış anlaşılmaya müsait sn nohut.

Ben de bu vesileyle istemeden kalp kırdıysam özür dilerim.Hakkınızı helal ediniz.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    İnsanlar genellikle görmek istediklerini görür, duymak istediklerini duyarlar. Önyargılarınızdan sıyrılarak kişiler hakkında olumlu düşünürseniz, onlar üzerinde iyi bir etki bırakırsınız.

Hayattaki en büyük manevi tatmin ve başarı duygusu başkalarına yarar sağlamaktır. İnsanları anlamaya çalışın, onları anladıkça ve kendilerini geliştirmelerine yardım ettikçe iç huzurunuzu sağlayacaksınız.

Gerçek hayatta ve sanal ortamda hep böyle olmaya çaba gösterdim,sanal ortamda kendimizi ifade etmek zor,bazen ironi yaparsınız anlaşılmazsınız veya yanlış anlaşılırsınız veya da karşı taraf işine geldiği gibi yorumlar..

Neyse bu güne kadar bu forumda istemeden kalp kırdıysam onlardan özür dilerim....
    Bugüne kadar en az 10-15 nick değişimi yapmışımdır (gerekçelerim vardır) artık benim misyonum burada sona eriyor.
    Sloganımız neydi?...''VİOP cular asla başaramayacaklar''
    Memmed abi bu konuyu benden daha iyi ifade ederek anlatıyor.

Hoşça kalın.......Bye bye....Poka... Adios amigos...

5. VIOP çift taraflı bir yer, hisse topiklerinde yükseliş harici şeyler sevilmiyor. Burada ayakta kalabilmek için açık görüşlü olmak gerekiyor.

Bence problemli kişiler tek yöne konstantre olan kişiler oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Bugüne kadar en az 10-15 nick değişimi yapmışımdır (gerekçelerim vardır) artık benim misyonum burada sona eriyor.

Nereye sn nohut ? Yeni misyonumuz "hoşsohbet" olsun .Devem ediniz lütfen.
    Saygılar.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. sn Nohut.. helal olsun abi .. sanalda olsa tanıdığıma memnun oldum.. sağlıcakla kalın.. iyi gecelr..

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Gerçek hayat ile ilgili edindiğim tecrübe ise yukarıda...!!

Sayfa 332/1001 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •