Çok güzel duruyor. Tesla Çok numarasý olan bi araç deðil abi model y için konuþuyorum dümdüz araç ama önemli olan her konuda Çok çok çok iyi. Bunun bataryasý çok büyük menzili daha az þarj süresi daha uzun. Aðýrlýklý þehir içi lüks kullaným için çok uygun bir araç gibi geldi. Benim param olursa model s alýr geçerim aynen iphone deneyimi bin git hiç uðraþtýrmayor tesla.
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Ayasofya'ya katýlýyorum. Alternatif cevap þu olabilir:
Aynýsý 1980 -1982 de Amerikada olmuþ. Alan Greenspan enflasyon bütün kötülüklerin anasýdýr demiþ. Faizi USD bazýnda %15'e çekmiþ. Enflasyon düþmüþ ama ABD ekonomisi üç sene kendine gelememiþ. Þimþekgiller düþük faize alýþýk patronlara raðmen böyle jumbo faiz arttýrýmlarýna devam ederlerse, biz de Mart 2024'ten sonra "evde kalmýþ kýzlara koca bulma problemi" dahil birçok farklý tipte ve yeni sorun ile uðraþýrýz.
Yani faiz arttý, banka pozitif deðil. Genel ekonomi duraðan hale gelirse, ilk önce banklar etkisini görür.
Yer Ýmleri