Sayfa 251/1001 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Bunu takip ettiğim ana sayımda yerine koyarsak da şöyle....

Yeşil A yı penetre etmediği sürece itkiseldir, sağdaki sarı senaryo ve uzatan 1 dir. (İlk dalgasını uzatan itki, kabaca 0.786 katlarıyla gidiyor.)

Ederse de şöyle, yılbaşından önce son çizdiği ED de 2 nci dalga 1 in %45 ini falan geri çekti, klasik 0.618-0.786 arasını kullanmadı, kısa kaldı.

Aynı şekilde davranırsa ED 2 nin takribi yeri orası...ED ler aslında mesafeyi uzatır, da burada ED 1 dediğinde 0.618 e ulaşmalıydı, biraz kısa kesti, ama olabilir.

ED 2 yi görünce, sert yukarı zigzagla gider, o zaman daha net hesap kitap yapılabilir. YTD

Çok zayıf ihtimal bitmiş olabilir, yukarıda saydım üçlü olmalı...ve dalgalar böyle üçlü bitmez..

Şimdilik hala ED ile itki arasında yani...

2. Şu da düşüş ED 2 ise, taslak şablon, her ne kadar ilk zigzagın üçgen B si tartışmaya açık olsa da, üçgenin A sı zirveyi aşıyor hafiften..

Mesafeler göz kararı şablon olarak bakılmalı, zaten ilk zigzagın C dalgasını 1 dk. inip de saymanın anlamı yok..X dalgası burda çok kafa karıştırır, X mi, 4 bitti de 5 e mi gidiyor...yapacak bi şey yok, ayırdına varılamaz.YTD

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Zati emekli maaşlarına da zam yapmamış...bu kabul edilemez

Bana Mazlum' u getirin

İktisatçıları, finans dünyasını takip ediyoruz paso...

Ciddi ciddi tartışıyorlar, KKM zararı vardır, yoktur, işsizlik oranı, tahviller filan....

Seçimi kazanmak için bütün tuşlara bastığı gerçeği sanki yokmuş gibi...sanki o dağıtılan ticari kredileri herkeş alabilmiş gibi...sanki tüm bu olanlar servet transferine aracılık yapsın diye yapılmamış gibi....sanki 17 Aralık gecesi ve ertesi günü deli gibi birileri dolar arbitrajdan mala vurmamış gibi...

Ara ara gülüyorum....şark/kasaba kurnazları, tüm akademi dünyasının takmış kulbu burnuna, ordan oraya dolaştırıyor, çeke çeke
    Arada ben de düşünüyorum,bunlar cidden dediklerine inanıyorlar mı ,yoksa inanmayıp bizi mi kekliyorlar.Kırmızı pazartesi misali herkes olanı biteni biliyor da susuyor ya da rol mü yapıyor.İki olasılık da facia,eğer rol yapıyorlarsa hepsi hain demektir akademik camiası hain dolu olan bir ülke batar,yok eğer ikinci olasılık doğruysa yani sadece salaklarsa durum gene facia akademik dünyası bu kadar salakla dolu bir ülke gene batar.

Neyse biz trumanlarız,olay bizlik değil,koca şhow hazırlanmış bizim için,seyretmezsek ayıp olur.Önümüze konan yemleri yemeye devam.)))))))))

5.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bugün Küçükçekmecede bir belediye otobüsündeyken okulun önündeki duraktan bir sürü öğrenci bindi. 2 tane 14-15 yaşında orta(veya lise bilemiyorum) öğrencisi kendi aralarında borsa konuşuyorlardı.

Herhalde anne babalarının banka hesabından tarkim arzına girmiş biri, 2 lot gelmiş, çok şey bekleniyormuş tarkimden, öteki de bilmem ne enerji almış bin liralık filan böyle böyle yol boyunca konuştular.

Bu yaştaki çocuklar bile artık borsada, nereye gidiyor bu borsa bilemiyorum, umarım kötü bitmez sonu....
    borsa tabana yayıldı.

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Memedi şutlayıp, cart faiz indiriyorlarmış....amma gülerim haa...

Arjantin Venezuela mode on...

Sonra da El Patron çıkıp; ben ona faiz arttır demedim ki yaw...diyomuş
    yok dün dedi reis bize alan tanıdı MB de ekip kurduk diyi demek ki fayizinde bir bandı olabilir

demedi deme ibram

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Neyse biz trumanlarız,olay bizlik değil,koca şhow hazırlanmış bizim için,seyretmezsek ayıp olur.Önümüze konan yemleri yemeye devam.)))))))))
    pek true-man değiliz üstadım

aramızda az ama çok yiyici pac-man dengesizliği de var

bi kaç değeri bilinmeyen he-man var

skelaton larında partilerde yeri belli zaten

Bankaların ihtiyaç kredilerine uyguladığı faizler tavan yaptı. Garanti Bankası aylıkta %6.25 faiz uygularken, yıllık maliyet oranı bileşik faiz ve vergilerle %158’i aştı.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 251/1001 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •