Sayfa 373/402 İlkİlk ... 273323363371372373374375383 ... SonSon
Arama sonucu : 3210 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: KCHOL - Koç Holding

1. EĞİTİME devam

2. MG WMA Status V1 indikatörü

İndikatör size destek ve direnç seviyeleriyle rehberlik ederek trend üzerinde kalmanıza yardımcı olur.

İndikatör sadece 4 saatlik periyotta çalışır.
    Eğer farklı bir periyota geçerseniz sağ altta uyarı görürsünüz.
    Bu durumda bütün mumlar da mor renk alır.

Hisseye giriş yeri olarak isterseniz mumları baz alabilirsiniz.
    Mumlar yeşile döndüğünde tercihinize göre blok yada destekleri takip ederek parçalı alım yapabilirsiniz.

RSI ve MACD KIRILIMLARI

RSI ve MACD kırılımları aynı zamanda arka plan boyama istemeyenler için mumlar boyanarak da gösterilmiştir.

DESTEK SEVİYELERİ

DİRENÇ SEVİYELERİ

İsteyenler direnç seviyelerinde risk iştahına göre hissesinden kar alabilir yada 0 maliyete çekebilir. Tercih kişinin kendisine kalmıştır.

Güle güle kullanın, başarılar

3. Ne sattığı belli ne aldığı belli dün belirtilen ilk seviyeden sekti kapanışa kadar momentum'u izleyip, konfirmasyon bakacağız.

4. Yıllıklandırılmış hali ile efk'sını 5 yıla kadar amorti eden firmalar yani bebek denilen hisseler

Endeks duzeltme yerken bu senetler gozunuzun önünde olsun.
    Her sey bir gun ederine gider.

5. çoğu zaman, kazanan bir yatırımcı ile kaybeden bir yatırımcı arasındaki fark yalnızca bir zihniyet meselesidir..

XU100 'De Yükseliş bitti mi?

Ben henüz bitmediğini düşünüyorum, Neticede bu tahmin.
    Fakat zirve seviyelerine yakın olduğumuzu düşünüyorum.
    Dolar bazlı xu100 grafiğinde 325-350 arası veya biraz üzeri benim için yeterlidir.

6. %100 nokta tespit.

-*Malda olan ne kadar düşse de silkeleme der şuradan döner, buradan döner der bekler
    -*Nakitte olan yetmez şuraya'da düşer orası gelir yok bu piyasanın döneceği yok der yine alamaz benim gibi.
    -*Teknik analiz bilmeden duygusal yaptığınız işlemlerin sonucu maalesef zarar olmaya mahkum ben %10 kadar öğrendim ama yeterli değil.

levent kardeşimin görüşleridir:
    Memlekette herşeyin enflasyonu var twitter da bile hüstat enflasyonu var 4800 de adını sanını duymadığımız tipler bu ralliyi bilmiş sahiplenmiş ' bu ne ki daha 500 doları göreceğiz diyor'. Tabiki görürüz elbet birgün de önemli olan oraya kadar sabredecek, yolda dökülecek, kredisi patlayacak, short u yamulacak longu batacak kaç kişi olacak, stratejisiz hareketten dolayı o önemli. Kontrolsüz güç güç değildir. Aracı kurum sizi çok sevdiği için açmıyor o kredi limitlerini sizin hırsınızı zaafınızı kullanıyorlar emanet parayla kazandığınız parayı da işin sonunda geri verirsiniz buradaki uyarılar strateji ve disiplin mesajlarını da bu yüzden yazıyorum. Hem kendime tekrar ve hatırlatma hem de 25 yıl değer yatırımcısı kalabilmenin yaşanarak öğrenilmiş ve hergün de öğrenilmeye devam eden bedeli diyelim.

DESTE'ğe çekilen piyasadan korkmayın mal alınmadan yukarı itilmeye başladı mı piyasa korkun.
    Stop yapamıyorsanız psikolojik olarak yukarı giderken kademeli satmayı öğrenin.
    Hayale dalmayın karamsar da olmayın yeri gelince taşın altına elinizi koymayı yeri gelince de nakitte sabredebilmeyi öğretin kendinize.

Beklediğiniz destek neresi 7000 altına gider mi?

Valla bunun boyutu işlerin ters gitmesine bakar 7000 seviyesine kadar alım yapıldığını 7000 üzerinde de dağıtıma başlandığını düşünüyorum genel endeks anlamında tekrar nerelerde maliyetlenme olacak göreceğiz 8100 den yarın da dönebilir 7950 de herkesi stop yapıp da döndürebilirler biraz pozisyondaki büyük yatırımcıların pozisyonlarına bağlı diyeceğim sonuçta bu sorunuza cevaben bir de her hisse aynı oranda düşmez ama endekse göre diri kalan hisseleri tespit için iyidir bu tarz hareketler.

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    %100 nokta tespit.

-*Malda olan ne kadar düşse de silkeleme der şuradan döner, buradan döner der bekler
    -*Nakitte olan yetmez şuraya'da düşer orası gelir yok bu piyasanın döneceği yok der yine alamaz benim gibi.
    -*Teknik analiz bilmeden duygusal yaptığınız işlemlerin sonucu maalesef zarar olmaya mahkum ben %10 kadar öğrendim ama yeterli değil.
    KCHOL maaliyetim 12.36 TL. bugun fiyat 142 TL.

Teknik Analiz, yuzyilin kandirmacisidir, hic bakmadim bakmam.

Degisen dunya kosullarina gore radikal degisimler var ve gelisiyor.

Merkezi Kayıt Kuruluşu nun (MKK) yayımladığı verilere göre, borsada 11 günde yatırımcı sayısındaki artış 882 bin 800 olurken toplam yatırımcı sayısı ise 7 milyon barajını aşarak yeni rekor seviyesine ulaştı. Verilere göre borsa yatırımcı sayısı 6,5 milyonluk nüfusa sahip Bulgaristan ı geçmiş oldu.

https://www.karar.com/ekonomi-haberl...u-asti-1785866

Ozetle bu yazdiklarin cok desgisti, eski bilgiler bunlar.

Sayfa 373/402 İlkİlk ... 273323363371372373374375383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •