Originally Posted by *Bozkurt Kapanışı görelim, türübün güvenli, dönüp dönmediği belli değil henüz hatta tribünde mümkünse arkanı duvara ver .. orası bile güvenli olmayabilir herif trübüne bile tımanabilir sen dibi boşuna işaretlemzsin ufak bi ceton atmışındır long
Originally Posted by bahriyeli hatta tribünde mümkünse arkanı duvara ver .. orası bile güvenli olmayabilir herif trübüne bile tımanabilir Sırtını duvara yasla rüzgarı da arkana al üüüle çiş yap dediler, dönsün rüzgara doğru işiycez
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by şahit kapanışa doğru aşağı bir sorti daha yapacak gibin duruyor. sonra gogogo tartartar farfarfar bence farfarfar derken tavşan far ilişkisi mi
Originally Posted by alenichev Fleto yaptim valla Halkbank ve PETKM uzadim Cok istah acici duruyorlardi Demez olaydim Der demez herif endekse basti
Originally Posted by alenichev Demez olaydim Der demez herif endekse basti Tüp e bile basıyor, durum ciddi olmalı
Aktif fiyattan(spot olsun) ;tüpraş short(141.30) ve petkm(19.65) LONG olsun... mesela... Bakalım sonuç ne olacak...
Originally Posted by şahit hayalim büle bişi. Originally Posted by Abnormal farfarfar derken tavşan far ilişkisi mi üyle melodik geldi ondan dolayı.
Yatırım tavsiyesi değildir.
HALKB YKBNK PETKM TCELL LONG Ya herro ya merro amk Bu dunya ikimize dar Pala
Forum Rules
Yer İmleri