-
-

Originally Posted by
efe09
Fiyat düşüşü bize ne kadar pozitif etki yapar acaba?
-

Originally Posted by
CAL
Fiyat düşüşü bize ne kadar pozitif etki yapar acaba?
Niğde Bor fabrikasında salça üretim kapasitesinin son çeyrekte artışı ile birlikte üretim maliyeti açısından olumlu yansıyacağını düşünüyorum..
AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
-

Originally Posted by
efe09
Niğde Bor fabrikasında salça üretim kapasitesinin son çeyrekte artışı ile birlikte üretim maliyeti açısından olumlu yansıyacağını düşünüyorum..
AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
Kapasite artırımı ile gelecek pozitifin yanında, domates fiyatlarındaki gerilemenin bize etkisini merak etmiştim.
Syg.
-

Originally Posted by
CAL
Kapasite artırımı ile gelecek pozitifin yanında, domates fiyatlarındaki gerilemenin bize etkisini merak etmiştim.
Syg.
Sözleşmeli alımlar hariç fiyatların düşmesi işe yarayabilir. Malum sözleşmeli alımlarda fiyatlar sabit zaten. Onun harici alımlar piyasa şartlarına göre yapılıyordur.
Bu durumda fiyatların düşmesi maliyet açısından TUKAŞ'ın işine yarayacaktır diye düşünüyorum. YTD
-

Originally Posted by
Poizer
Sözleşmeli alımlar hariç fiyatların düşmesi işe yarayabilir. Malum sözleşmeli alımlarda fiyatlar sabit zaten. Onun harici alımlar piyasa şartlarına göre yapılıyordur.
Bu durumda fiyatların düşmesi maliyet açısından TUKAŞ'ın işine yarayacaktır diye düşünüyorum. YTD
Teşekkür ederim.
-
-

Originally Posted by
efe09
Bunlar nedir, fiber optik kablolar mı?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-