Originally Posted by
SEL
genel olarak orta uzun vade gecmişe bakarsam önümüzdeki dönemde banka endeksinin digerlerine gore daha ön olanda olacagini dusunuyorum (zaman-fiyat)... alttaki grafik eylul 2022 de baslayan bir duzeltme patternini işaret ediyor.. yeterince konsolide olunca gerekeni ve yakışanı yapacaktır diye düşünüyorum bu sebeple sabit yil sonu vadeli portfoyde bir buyuk bir kucuk banka taşıyorum.. altta grafikte mavi bir ucgen gozukmekte ama ucgenler genellikle analisti ters kose yapar dalganin biraz daha kendini açması gerekmekte..şahsen takip edecegim trend cizgisi t0-t0 (eğimi net değil dalganin ilerlemesi gerekiyor).. . kismet.. hayırlı pazarlar herkese ...

xbank cephesi.... ustteki grafik 5 mayis tarihli. o tarihte grafiksel olarak potansiyel harikaydı. guncel hali altta halen potansiyel taşıyor (turuncu üst bant sanırım 9500 civarlarinda ) ama bana konforlu ve cazip gelmiyor)
üstte, portfoyde yıl sonu vadeli banka (garan, skbnk) taşıyacağım yazmışım ama onları satalı 3-4 hafta oldu ve tekrar almayı duşünmüyorum.. ozellikle skbnk ben sattiktan sonra baya gitti.. kısmet.. ytd
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Yer İmleri