Sayfa 536/1001 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sn Salih ağabeyim,

Geçen gece yazdığın "Konya'lılar balık bilmez " deyince hatırlarsan sana hale gidebilir misin diye sordum.
    Enişteme telefon ettim.
    "Şu an Bursa'da haldeyim .Karadeniz'de değilde şimdilik Marmara'da avlanıyoruz dedi.
    Eğer istersen Konya'ya geldiğinde hale bir kasa balık bıraksın.Artık ne varsa kısmetine.

Not: "Bu sene palamut zayıf olabilir "dedi . Marmara'dan 300 kasa civarı alabilmişler en son.

Saygılar.
    Abi en ucuz balık 100 TL bunun kasasında kaç kg var ki. Bir maaşı balığa vermeyelim.

2. Haftanız nasıl geçti para makinaları iyi çalıştımı ben gubrf dan 36.000 zarar yazdım.
    hata yaptım yanlış hikayenin tesiri altında kaldık doğalgaz hikayesi tabiki.
    iyi ders verdi zeminin kaygan olduğunu unuttuk.
    ne diyelim sağlık olsun .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Halka Açık Paya göre sıralayınca 50'den sonrakiler ortalama olarak artıda gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi en ucuz balık 100 TL bunun kasasında kaç kg var ki. Bir maaşı balığa vermeyelim.
    100 lira ha,
    oltaları ayarlayıp şileye gitçez anlaşıldı.
    karadan veya sandaldan alacaz üjj beşş.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Bu reeaderleri ne zaman verecekler elimize beş tavandan sonra satarım. 3-5 lot verirse pohu yedik.

6. Gün içi oynaklık çok fazla, esas para oradan götürülüyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Haftanız nasıl geçti para makinaları iyi çalıştımı ben gubrf dan 36.000 zarar yazdım.
    hata yaptım yanlış hikayenin tesiri altında kaldık doğalgaz hikayesi tabiki.
    iyi ders verdi zeminin kaygan olduğunu unuttuk.
    ne diyelim sağlık olsun .
    İlaçtan o kadar aldım ,gıda alacaktım iyiki almamışım..pazartesi nasip artık.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu reeaderleri ne zaman verecekler elimize beş tavandan sonra satarım. 3-5 lot verirse pohu yedik.
    Tarkimden 2 lot verdiler, bi sigara parası anca çıktı, songünlerde iyice cimrileştiler 10 lottan aşağı gelmez bence
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 536/1001 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •