Artan

35,20 10 18:10
18,81 10 18:10
3,63 10 18:10
46,46 9.99 18:10
349,75 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.240.000,00 -10 18:10
425,25 -10 18:10
3,52 -9.97 18:10
30,70 -9.97 18:10
34,12 -9.97 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.970.723.188,18 18:10
13.497.889.288,75 18:10
13.310.583.928,75 18:10
9.149.578.845,90 18:10
8.507.414.847,66 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 535/961 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Viop LIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Sindoma..
    Memed gelip TA yoktur yazdığında neden her seferinde hafta sonu gece yarısı demeden atlayıp adam ile laf sokma hakaret yarışına giriyorsun..
    Sana ne..
    Sen TA in babası mısın.
    Buralarda bi yerde TA tezgahı açtında adam tezgahın önünü mı tıkıyor..
    Sana ne ..Ne derse desin adam..Kurallar dahilinde TA vardır yoktur ne isterse yazar adam..
    Neden bu kadar üstüne alınıyorsun ?

Haaa..
    TA vardır ama bir yere kadar..
    TA kural kitabı birinci madde..
    TA anca ve anca sayılamayacak kadar ve hiç birisinin piyasayı tek başına etkilemesi mümkün olmayan oyuncunun olduğu derinliğe sahip piyasalarda çalışır der..
    O yüzden TA vardır bir nebze de olsa ama bizim piyasada TA ne kadar çalışır zaten bunun kararını buradaki arkadaşlar versin..

Dolar bazlı bakmak özellikle son 2 senedir daha bir önem kazandı ama dolar bazlı da viop da işe yaramaz..

Dolar artacak piyasa düşecek dersin (dendi zamanında) dolar yüzde 7 borsa yüzde 5 artar..Batarsın..
    Dolar yüzde 7 artar piyasa yüzde 3 ..Dolar bazlı yüzde 4 düştü destek direnç dersin..Batarsın..
    Olmaz yani..

Hisse yatırımlarını dolar bazlı orta ve uzun vade değerlendirmek çok daha mantıklıdır..

Memed abi bırakın yazsın..

1600 borsada 1800 2000 borsada bu borsa 8000 olur diye bir TA okumadım..Böyle diyene de köyün delisi ..işte mal pazarlıyor ..Çakal çukul falan diye bakıldı..(kendimden biliyorum)

Ben geçen sene 2000 borsada 2022 içinde min hedef 3200 derken geçen seneye göre yüzde 100 bir enflasyon hedefini gözeterek MİN!! hedef bu demiştim çünkü borsadaki bütün büyük oyuncuların da hedefi buydu ..

Bu 3200 ün üzerine bir 6 aylık daha enflasyon koyup 4800 falan elde edilir ki bu da bu seneki düzeltmenin hemen hemen orta noktaları falan dı işte.

Yani yükselişler , bir düzeltmede hesaplanan enflasyonu karşılayacak bir noktada buluşabilecekleri şekilde oluyor..
    Umarım anlatabilmişimdir..

Başka bir diyişle adamın pozisyonu (Piyasa yapıcı diyelim buna) düzeltme en alt noktasında bile enflasyonu yenmiş oluyor.
    Gundiş,
    ortadan kaybolup gidip geldiğinden beri seni muhatap almamaya çalışıyorum , çünkü benim için etkisiz elemansın ben şunu dedim bunu dedim yazıp duruyorsun bu piyasada tek gerçek cebe giren çıkandır.Madem bu kadar bilgilisin her bokuda görüyorsun koy ekstreni dediler sana kaç kere burada yapabildin mi yok bu yüzden etkisiz elamansın.
    Gelelim memedin avukatlığına soyunmana tezgah işlerini sizler iyi bilirsiniz kuzu nun oradan niye kovuldun memed de senin gibi diyemi zoruna gittide savunma gereği duydun o vop yapmayın teknik analiz yok diye sabah akşam sayfaları dolduruyor , sende bu borsa düşmez diye yazdın durdun düşüncede o süre içinde ortada görünmedinŞimdi çıkmışın bize yeni hikayeler anlatıyorsun .İşine bakıcan tezgahını topla başkasının tezgahına el atma malını sat, ha gittiğin ve konuştuğun aracı kurum çalışanlarının hikayelerini analizlerini bana anlatma hadi işine bak.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gundiş,
    ortadan kaybolup gidip geldiğinden beri seni muhatap almamaya çalışıyorum , çünkü benim için etkisiz elemansın ben şunu dedim bunu dedim yazıp duruyorsun bu piyasada tek gerçek cebe giren çıkandır.Madem bu kadar bilgilisin her bokuda görüyorsun koy ekstreni dediler sana kaç kere burada yapabildin mi yok bu yüzden etkisiz elamansın.
    Gelelim memedin avukatlığına soyunmana tezgah işlerini sizler iyi bilirsiniz kuzu nun oradan niye kovuldun memed de senin gibi diyemi zoruna gittide savunma gereği duydun o vop yapmayın teknik analiz yok diye sabah akşam sayfaları dolduruyor , sende bu borsa düşmez diye yazdın durdun düşüncede o süre içinde ortada görünmedinŞimdi çıkmışın bize yeni hikayeler anlatıyorsun .İşine bakıcan tezgahını topla başkasının tezgahına el atma malını sat, ha gittiğin ve konuştuğun aracı kurum çalışanlarının hikayelerini analizlerini bana anlatma hadi işine bak.
    Sindoma hep çamur at izi kalsın modundasın..
    Ben memed in avukatlığına soyunmadım..Bu birrrr...Adam yazıyor sana ne size ne..Yazsın bırak..Kendince bişiler diyo (çok da saçmalamıyor ayrıca haaa) Burada BOSPO da yazıyor..boyuna crash..Ona bu kadar laf sokmuyorsun..

Sadece aykırı fikirleri (evet bende dahil) bu kadar aşağılamayın..

Kuzu nun yerinden kovulduk çünkü adam 2.20 dolarda iken 1.5 a gidecez diyordu..yeniden 3 dolar olduk.
    Endeks de güya 5700 e çıkıp 3800 e düşecek idi..
    Hafiften yazmaya başladım faizlar artışı falan hikaye dimdik alırlar dikkatli olun diye..
    6 ay ceza aldık..
    Sonuçda ne 1.5 dolara geldik.
    Nede mazallah 3800 e..

Şimdi de sene sonuna kadar müsade o zaman görüşürüz dedi kendi de kayboldu ortadan..

Durum bundan ibarettir..
    Son düzenleme : gundwane; 16-09-2023 saat: 14:16.

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Sindoma hep çamur at izi kalsın modundasın..
    Ben memed in avukatlığına soyunmadım..Bu birrrr...Adam yazıyor sana ne size ne..Yazsın bırak..Kendince bişiler diyo (çok da saçmalıyor ayrıca haaa) Burada BOSPO da yazıyor..boyuna crash..Ona bu kadar laf sokmuyorsun..

Sadece aykırı fikirleri (evet bende dahil) bu kadar aşağılamayın..

Kuzu nun yerinden kovulduk çünkü adam 2.20 dolarda iken 1.5 a gidecez diyordu..yeniden 3 dolar olduk.
    Endeks de güya 5700 e çıkıp 3800 e düşecek idi..
    Hafiften yazmaya başladım faizlar artışı falan hikaye dimdik alırlar dikkatli olun diye..
    6 ay ceza aldık..
    Sonuçda ne 1.5 dolara geldik.
    Nede mazallah 3800 e..

Şimdi de sene sonuna kadar müsade o zaman görüşürüz dedi kendi de kayboldu ortadan..

Durum bundan ibarettir..
    o vatandaş part tıme çalışıyor burada bunu gibi sayfalarca aynı şeyleri yazmıyor ayrıca anladığım kadarı ile hükümete kızdığından şarj olup gidiyor.Ha kimseyi aşaladığımda yok ben sadece topik doğru kullanılsın diyorum.Hadi kamu oyu yoklaması yapalım bakalım kaç kişi dinlemiş memed yazdığından beri kaç kişi vob ve teknik analiz bakmayı bırakmış.

4. Burayı okuyan gençler veya yeni bu işlere giren arkadaşlar teknik analizide öğrenin bu oyunun temel ne kadar gerekli ise teknikte o kadar gereklidir , sistem oyunu genellikle trend üzerine kurduğu için teknik bu yüzden küçümseniyor iş testereli piyasaya döndüğünde çok ağlayan duyarsınız , olaya 2 çizgi 2 ortalama olarak bakılıyor , bol bol graf çizip takip ettiğiniz tahtalardaki tahtayı yönetenleri anlamaya çalışın o çizgileri onlar çiziyor , zamanla emin olun tahtanın hareketlerini ezberleyeceksiniz ama her işte olduğu gibi bundada çalışmak ve geliştirmek önemli

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Burayı okuyan gençler veya yeni bu işlere giren arkadaşlar teknik analizide öğrenin bu oyunun temel ne kadar gerekli ise teknikte o kadar gereklidir , sistem oyunu genellikle trend üzerine kurduğu için teknik bu yüzden küçümseniyor iş testereli piyasaya döndüğünde çok ağlayan duyarsınız , olaya 2 çizgi 2 ortalama olarak bakılıyor , bol bol graf çizip takip ettiğiniz tahtalardaki tahtayı yönetenleri anlamaya çalışın o çizgileri onlar çiziyor , zamanla emin olun tahtanın hareketlerini ezberleyeceksiniz ama her işte olduğu gibi bundada çalışmak ve geliştirmek önemli
    aynen hocam,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    kod bilgisi vardır, kendine çocuk korumasını kapatmıştır

Emlak matriks te böyle bir kod yazılabilir mi.
    İstersen bir de sırtına masaj yapsın. ;)

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Gene naaapmis yaw. Adam bi rahat duramiyor
    Yokla babamın aldığı kılçıkli balık yüzünden ceza aldım

8. Çarşamba akşamı faizler çok yükseliyor o yüzden borsaya tehdit oluşturuyordu.
    Perşembe akşamı faiz reel getiri sunmuyor o yüzden borsa alternatifsiz, yeni ekonomi yönetimi ile yeni hikaye satın alınır oldu.
    Dün akşam yine faiz tehlikeli hocam aman ha!

Kısaca rüzgar hangi yönden eserse. Naçizane, bir stratejiniz olsun ve tecrübelerinizle onu uygulayın. Faiz kesinlikle problem, bu ppk da çok çok önemli. Ama bazı kağıtlarda ne olursa olsun çok iyi bilanço getirecek.
    En kötü Çağrı nın dediği gibi endeks düşecek ama benim kağıdım gidecek mi diyorsunuz işte orada Viop bulunmaz nimet.
    Ben kendimce 3. çeyrek bilanço stratejisi ve belirli pozisyonlara göre aldığım kağıtlarla devam ediyorum.
    Stratejiniz yoksa bence doğru yönde dahi olsak çarpılmama ihtimalimiz yok.
    İyi hafta sonları.

Sayfa 535/961 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •