Sayfa 283/1001 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

  1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Birşey olmaz...Alanda satanda memnun....

    Millet PD/DD=120; F/K=1278 olan hisseler tavan tavan gittiğinden f/k 2 olan yerine bunları tercih ediyor...

    Boşuna nefesimizi harcamayalım....

    Bir de racon kesiyor ibnatorler. Herşeyi sattık ama vatanı satmadık. Ebesini zikmişsin ortalığın sığ hisseleri pazarlaya pazarlaya yıllardır daha ahkam kesiyorsun. Bizim sığırlara müstehak ama SPK gibi kurumlarda bunlara göz yumuyor. Sonunda zikilen hayal kuranlar oluyor. Önce biraz kazanç sonra köküne kadar zenci tarağı. Herkes kolay yoldan hızlı vole vurma peşinde. Bu tür ibnatorlarda insanlardaki zaafları bilen SOSYAL MÜHENDİSLER. Teknik falan bildiği yok. İki çizgi aşağı iki çizgi yukarı. Yok trend yok destek. Ulan sığ hisse pazarlaması yapıyorum demiyor. Delikanlı gibi gerçeği söyle. Bir düzen varsa düzülen de vardır. 200bin sığır da müridi. Şey uçmaz mürit uçurur.

    Wolf Of Wall Street benzeri bir katakulli durumu annadınmı. Kimbilir buna benzer ne kadar Sosyal Mühendislik hack durumları yiyor millet.

    Thodex mi dersin, Çiftlik Bank mı dersin, onlarca örnek var ama zikilmeye devam.

    Eski akiller ne derdi? Dibi görünmeyen kuyudan su içilmez.

  2. Simdi Turkler bir devlet kurdu.
    Adeta Timur gibi zalim bir asker olan Mustafa Kemal,Turkleri yeniden diriltti.
    Ancak kutsal amaclarimizdan asla vaz gecmeyecegiz.
    Biliyoruz ki, Turkler ne oldugunu bilmedikleri bir dine inaniyorlar.
    Is'te Turkleri bu din ile Islam ile yikacagiz.
    Koltuklarinin altina Kur'an isimli kitabi verecegiz.
    Okuyacaklar, ancak ne dedigini hic anlamayacaklar.
    Bilincli ya da bilincsiz olarak tum hocalarin,imamlarin, seyhlerin amaclarimiza hizmet etmesi gerekiyor.
    Ingiliz istihbaratinin birinci vazifesi budur.

  3. Yerel seçimlerden sonra başlayacaklar...

    Şimdiden üflemeye başladılar.

    Çeşitlilik filanla milliyetçilik ilkesinden, biz bir İslam ülkesiyiz ile laiklik ilkesinden, ne var ne yok satalım her şeyi özelleştirelim her şeyin özeli en güzeliyle devletçilik ilkesinden, eh benden sonra oğlan ya da damat olsunla da cumhuriyetçilik ilkesinden kurtulduk mu....

    Hoşgeldin BOPun çocuğu...Yeşil Kuşak İslam Projesi...

    Atatürkçüler, solcular, sosyalist dönmesi neoliberal Atlantikçi liboşlar, sosyalistlik oynayan etnik kutnikçiler...herkes de ağzını açar bakar böyle, ula biz ne poh yedik diye...elinizdekinin kıymetini kaybedince anlayacaksınız...benim umudum yine de demokrasinin tadını almış muhafazakar kesimde, evet muhafazakardır filan Anadolu insanı da, 'bunnar' gibi değildir özünde; 'Hoca hoca sen işini yap karışma bu işlere, camiye siyaset sokma' demesini bilir. (İnşallah bu sefer de küçük menfaatler peşinde koşmaz.)

    Yoksa bizden ne köy olur ne kasaba, biz=bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılar. Feslinin fendi alimi yendi.

    Sakalı kökten kesmek haramdır, namaz kılmayanı dövebilirsiniz, İslamda köle/cariye vardır, kız erkek ayrı okula gitsin demeye başladı, daha düne kadar, biz kimseye karışmayız, ibadetimizi yaparız, biz bu işin ilmindeyiz, biz devlete karışmayız her halükarda kim olursa olsun biat ederiz diyenler. E bu ülkede madalyonun öteki tarafı da yaşandı, yaşandı kısmen yaşanmasına da, ulan biz bunun bir orta yolunu bulmaktan aciz miyiz, adam son model Mercedesle, çakarlı koruma araba konvoyuyla kabile şefi gibi geziyor korkunç paralara hükmediyor bunun demokraside yeri var mı, Osmanlı Osmanlı dilinizden düşmüyor son zamanlar, Fatih, Kanuni, 4 ncü Murat olsaydı şimdi, buna müsaade eder miydi sizce. Devlet içinde devlet olmaz. Bu şekilde eşitlik olmaz, adalet olmaz, hakkaniyet olmaz.

    Yeni Anayasa ile 2 nci Cumhuriyeti ilan edecekler, Türklük de, Atatürk de, demokrasi de tarih olacak. Demokrasi ile demokrasiye nasıl son veriliri göreceğiz hep beraber. Ve en büyük destekçileri de muhtemelen muhalefet partileri olacak. Bu meclis aritmetiğiyle böyle bir yeni anayasa yapmak, bu ülkenin en büyük talihsizliği olacak.

  4. BOSPOROS Farzedelim ben suan Almanya'ya gezmeye geldim
    Peki Almanya da bulundugum surede Turkiye vatandasligindan cikarildigim zaman ne oluyor bunu biliyormusun ?

    Esadin aldigi karar sonrasinda Suriyeliler geri donmez aksine Turkiye'ye daha fazla gelen olur
    Bu alinan kararin tek avantaji var. Suriyeliler Turkiyeden avrupaya yasal yada kacak gectiklerinde ve orada bulunduklari sure icerisinde suriye vatandasligindan cikarilirsa o ulke bunlari geri Turkiye'ye gonderemez [ ne anlasmasi olursa olsun]


     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad: "Türkiye'deki vatandaşlarımız altı ay içinde ülkelerine dönmezlerse vatandaşlıktan çıkarılacak ve miras dahil mal varlıklarına el konulacak.

    Hiçbir zaman Suriye'ye giremeyecekler ve hiçbir hak talep edemeyecekler."


    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

  5. Kayıtdışı ekonominin sonuçları. Mafya ekonomisi. Eskiden FETÖ ve PKK belaları vardı. Bunlar Uyuşturucu Mafyasına dönüştü. Bir bela bitti. Başka bir bela başladı.


    Lüks bir sitedeki kafede iki motosikletliyle silahlı çatışmaya giren grubun İsveç’ten İstanbul’a gelen bir suç örgütü olduğu ortaya çıktı. Operasyonla yakalanan İsveç vatandaşı Richard İcho M., Mevludin M., Salah S., Elvir M ve Harris L. tutuklandı. Stella M. ise ülkesine deport edildi.

    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/c...cikti-42331174

  6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Birşey olmaz...Alanda satanda memnun....

    Millet PD/DD=120; F/K=1278 olan hisseler tavan tavan gittiğinden f/k 2 olan yerine bunları tercih ediyor...

    Boşuna nefesimizi harcamayalım....
    Aynen katılıyorum

    Bizim halk kısa zamanda yüksek kâr sever

    Yoksa kim ne yapsın 2 f/k’lı akbank’ı

    Zengin etmez

  7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Azrail'i Havada Tokatlayan Şeyh

    Şeyh, kendisi evde yokken hizmetçisinin canını alan Azrail’i havada yakalayıp dövüyor ve hizmetçisinin canını geri alıyor. Azrail konuyu Allah’a anlatınca Allah diyor ki:

    “Onun hatrı çok, ben karışamamâ€

    https://twitter.com/tsumut71/status/...834060614?s=12

    Video seyret.!!!

    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    20senedir enflasyonu 5e düşüreceğiz diyene inanmaktan daha rasyonel be reis

  8.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Adamın 200bin takipçisi var. Sığ hisseyi önce yavas yavas alıyor, sonra buna uygun dandik bir grafik çiziyor, sonra da 200bin sıgira pazarlıyor. Ekşi de ispatlı olarak defalarca yazmışlar. Bu bizim sıgirlar akıllanmazlar. Adına da cancanli lakap falan yazmış borsa pazarlamacısı. Bir de özlü sözler falan yazıyor. Yok fakirlere yardım ettim bilmemne. Bizim millet yalanı dolani atmayi tutmayi seviyor. Herkes kisa yoldan zengin olma peşinde. Bedava peynir fare kapaninda olur lafi onemsiz bizim millet icin. Bunlar da zikiyor geleni gideni. Buna yalanı altınla kaplamak denir literatürde.

    https://eksisozluk1923.com/kadir-kocak--6259028?p=5


    Ekşide birebir adamın kolpaları var. Önce sessizce malı alıyor. Sonra bunu destekleyen birkaç grafik atıyor. 200bin sığır takipçiye malı pazarlıyor. Sonra da özlü sözlerle SOSYAL MÜHENDİSLİK yaparak malı küçük yatırımcıya kökleyip sokuyor. Bizim borsa böyle bir yer işte. Herkes şeyh arıyor, sahte şeyh müritlerini önce okşuyor, sonra kıvama getiriyor, sonra da ağır ağır zikiyor. Herkes hızlı zengin olmak için kısa yollar ararken tecavüzcü Coşkunun varlığını unutuyor.

    Kimbilir buna benzer onlarca SOSYAL MÜHENDİSLİK uzmanı vardır. Bir düzen varsa düzülen de vardır. Bedava peynir en kolay fare kapanında vardır.


    https://eksisozluk1923.com/kadir-kocak--6259028?p=4

    dün akşam birkaç hisse buldum şöyle mükemmel böyle mükemmel vs. sonra hisseyi soruyorlar tabi şimdi olmaz sabah söylerim diyor. sabah seans açılıyor ya. söylese sabaha yazmasının etkisi kalmayacak beyefendinin. kendisi açılışta alıyor sonra hisseyi yazıyor ne güzel dünya değil mi. görseller ektedir. bu ve bunun gibi insanlara bel bağladığınız sürece sizi çarpan da çok olur yiyen de çok olur kusura bakmayın
    https://cdn.eksisozluk1923.com/2022/3/21/0/05fqcvea.jpg

    https://cdn.eksisozluk1923.com/2022/3/21/h/hdkqppyh.jpg

Sayfa 283/1001 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •