Sayfa 560/1001 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Eylül ayı yapraklar sararıp dökülürken
    Altın güneşte demlenen meyveler tatlı tatlı ortaya çıkar...
    Hadi Salih abi çık artık dervişhaneden

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yokla camiden balik aldı babam diye ceza vermiş yönetim kılçığı vs yazdım diye

2. İki gün evde yokuz evi tahtakurusu yüzünden zehirledik göçebe gibi iki gün gezecem

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Salih abime 8 saat ceza verdiler.
    Madem ceza veriyorsunuz
    Gündüz verin
    Adam gece kalkıp gündüz yatıyor...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gene naaapmis yaw. Adam bi rahat duramiyor

4. Sindoma..
    Memed gelip TA yoktur yazdığında neden her seferinde hafta sonu gece yarısı demeden atlayıp adam ile laf sokma hakaret yarışına giriyorsun..
    Sana ne..
    Sen TA in babası mısın.
    Buralarda bi yerde TA tezgahı açtında adam tezgahın önünü mı tıkıyor..
    Sana ne ..Ne derse desin adam..Kurallar dahilinde TA vardır yoktur ne isterse yazar adam..
    Neden bu kadar üstüne alınıyorsun ?

Haaa..
    TA vardır ama bir yere kadar..
    TA kural kitabı birinci madde..
    TA anca ve anca sayılamayacak kadar ve hiç birisinin piyasayı tek başına etkilemesi mümkün olmayan oyuncunun olduğu derinliğe sahip piyasalarda çalışır der..
    O yüzden TA vardır bir nebze de olsa ama bizim piyasada TA ne kadar çalışır zaten bunun kararını buradaki arkadaşlar versin..

Dolar bazlı bakmak özellikle son 2 senedir daha bir önem kazandı ama dolar bazlı da viop da işe yaramaz..

Dolar artacak piyasa düşecek dersin (dendi zamanında) dolar yüzde 7 borsa yüzde 5 artar..Batarsın..
    Dolar yüzde 7 artar piyasa yüzde 3 ..Dolar bazlı yüzde 4 düştü destek direnç dersin..Batarsın..
    Olmaz yani..

Hisse yatırımlarını dolar bazlı orta ve uzun vade değerlendirmek çok daha mantıklıdır..

Memed abi bırakın yazsın..

1600 borsada 1800 2000 borsada bu borsa 8000 olur diye bir TA okumadım..Böyle diyene de köyün delisi ..işte mal pazarlıyor ..Çakal çukul falan diye bakıldı..(kendimden biliyorum)

Ben geçen sene 2000 borsada 2022 içinde min hedef 3200 derken geçen seneye göre yüzde 100 bir enflasyon hedefini gözeterek MİN!! hedef bu demiştim çünkü borsadaki bütün büyük oyuncuların da hedefi buydu ..

Bu 3200 ün üzerine bir 6 aylık daha enflasyon koyup 4800 falan elde edilir ki bu da bu seneki düzeltmenin hemen hemen orta noktaları falan dı işte.

Yani yükselişler , bir düzeltmede hesaplanan enflasyonu karşılayacak bir noktada buluşabilecekleri şekilde oluyor..
    Umarım anlatabilmişimdir..

Başka bir diyişle adamın pozisyonu (Piyasa yapıcı diyelim buna) düzeltme en alt noktasında bile enflasyonu yenmiş oluyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    kod bilgisi vardır, kendine çocuk korumasını kapatmıştır

Emlak matriks te böyle bir kod yazılabilir mi.
    İstersen bir de sırtına masaj yapsın. ;)

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Gene naaapmis yaw. Adam bi rahat duramiyor
    Yokla babamın aldığı kılçıkli balık yüzünden ceza aldım

7. Çarşamba akşamı faizler çok yükseliyor o yüzden borsaya tehdit oluşturuyordu.
    Perşembe akşamı faiz reel getiri sunmuyor o yüzden borsa alternatifsiz, yeni ekonomi yönetimi ile yeni hikaye satın alınır oldu.
    Dün akşam yine faiz tehlikeli hocam aman ha!

Kısaca rüzgar hangi yönden eserse. Naçizane, bir stratejiniz olsun ve tecrübelerinizle onu uygulayın. Faiz kesinlikle problem, bu ppk da çok çok önemli. Ama bazı kağıtlarda ne olursa olsun çok iyi bilanço getirecek.
    En kötü Çağrı nın dediği gibi endeks düşecek ama benim kağıdım gidecek mi diyorsunuz işte orada Viop bulunmaz nimet.
    Ben kendimce 3. çeyrek bilanço stratejisi ve belirli pozisyonlara göre aldığım kağıtlarla devam ediyorum.
    Stratejiniz yoksa bence doğru yönde dahi olsak çarpılmama ihtimalimiz yok.
    İyi hafta sonları.

8. https://www.patronlardunyasi.com/hab...apacak-/289923

Yatırımcı toplantıları bitmiyor allah bitmiyor.
    Ahanda yenisi..
    Önce araplar dendi..
    Memed gaye ikilisi gitti..
    Siz gidin patron gelsin dendi..
    Patron gitti..60 milyar dolar!!! kaptı geldi..
    Sonra bi posta ABD yaptılar memed ile gaye ikilisi..
    Dünya bankası geldi 35 milyar size trink para!! dedi..
    Maşallah maşallah dedik..
    Yetmedi bir posta da alaman yatırımcılar ile bir araya gelindi..

Şimdi yeniden ABD yollarında imişler..

Hey maşallah..

Neee ahahahahahaha...

Bir fikrimide belirtim..
    Dolar borsa ve faiz arasındaki bağ KOPTU arkadaşlar..
    Her tarafın kendi kuralları var..
    Bir zamanlar dolar çıkarsa borsa düşerdi..(2 senedir bu böyle işlemedi)
    Sonra faiz borsanın düşmanıdır dendi..(bu da BENCE artık işlemiyor işlemeyecek de) Çünkü borsadaki oyuncu borsayı idare ediyor..
    Borsayı satıp faize dolara şuna buna geçim derdin de değil..Ona borsa canlı kalacak cazip kalacak getiri sağlayacak denmiş..
    O da görevini icra ediyor..

Bir düzeltme bekliyor muyum evet hala bekliyorum..
    Ama normal bir düzeltme sonra yine çevirirler dümeni diye düşünüyorum..
    Memed ve gaye ikilisi zaten 2025 2026 tarihine kadar enflasyon düşmeyecek mesajını verdi..
    Oyun alanı hala açık yani.

Sayfa 560/1001 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •