Kötü haberler geliyor.
Reis bizi Avrupa birliðinden çýkarýyor.
Ne zor girmiþtik be...
Yoksam girmedik mi.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kötü haberler geliyor.
Reis bizi Avrupa birliðinden çýkarýyor.
Ne zor girmiþtik be...
Yoksam girmedik mi.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Gazoz kapaðýyla grafik çizmeye sürdürdüðünüz sürece böyle dik açýlý grafik çizmeye devam edersiniz. Grafiði gerçek parayla çizin.
bist 30 50 günlük ho 7959 .ab haberi negatif bu hafta 80xx i görür müyüz??? ihtimal dahilinde.....ytd
memed bizde böyle bakýyoruz grafý okuyanda gayet güzel oyunu anlýyor ,
bu grafta herkes ayný kazanmýyor ,tecrübe,bilgi,nakit,psikoloji doðru yöneten kazandý.
trend den sonra sadece yeþil ortalama ile oynayan bile güzel para kazandý sana dik gelen çizgiler millete para makinalarý aldýrdý
dünyan deðiþsin diye kanal üzerinden anlattým kurtul þu kaygý bozuklarýndan pýst 100 7800 altý çoklu kapanýþlarda TREND game over olur düzeltme derinleþir.
Sindoma hep çamur at izi kalsýn modundasýn..
Ben memed in avukatlýðýna soyunmadým..Bu birrrr...Adam yazýyor sana ne size ne..Yazsýn býrak..Kendince biþiler diyo (çok da saçmalamýyor ayrýca haaa) Burada BOSPO da yazýyor..boyuna crash..Ona bu kadar laf sokmuyorsun..
Sadece aykýrý fikirleri (evet bende dahil) bu kadar aþaðýlamayýn..
Kuzu nun yerinden kovulduk çünkü adam 2.20 dolarda iken 1.5 a gidecez diyordu..yeniden 3 dolar olduk.
Endeks de güya 5700 e çýkýp 3800 e düþecek idi..
Hafiften yazmaya baþladým faizlar artýþý falan hikaye dimdik alýrlar dikkatli olun diye..
6 ay ceza aldýk..
Sonuçda ne 1.5 dolara geldik.
Nede mazallah 3800 e..
Þimdi de sene sonuna kadar müsade o zaman görüþürüz dedi kendi de kayboldu ortadan..
Durum bundan ibarettir..
Son düzenleme : gundwane; 16-09-2023 saat: 14:16.
Þimdi deðil ama bundan sonra ki seçimden sonra Türkiye'nin ihtiyacý olan elektrikli otomobil tank vs çok þeyi yapabilecek güç teknoloji koç grubunda olacaktýr.
Yer Ýmleri