Sayfa 571/1001 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Madem meraklısın, bi kitap var senlik.
    ahir zamanda geçiyor.
    henüz çıkmadı fırından, çıkınca lünkünü paylaşırım.
    Çıkınca linkünü at bana, severim kitap okumayı, özellikle geçmişte yaşanılan olayları değerlendirmek ve tecrübe etmek için. İyi bir tecrübe kazanmak için ömür yetmez, dünya bir döngü ile çalışıyor olmalı random stayla, sadece kişiler ve mekanlar farklı muhtemelen ölüp ölüp diriliyoruz ve her yenilenen nesil bir öncekinden daha akıllı olarak doğuyor.
    Virüslerden kurtulmamız lazım şahit abi, ben gözümün görmediği şeylerden çok korkarım, gözümün gördüğü hiç bir şeyden korkmam.
    Hz. Hamza ne demiş: "Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmam!" Gördüğüm rüyaların etkisinden çıkamıyorum. Sanki o rüya normal yaşantımda gerçek olacakmış gibi.
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çıkınca linkünü at bana, severim kitap okumayı, özellikle geçmişte yaşanılan olayları değerlendirmek ve tecrübe etmek için. İyi bir tecrübe kazanmak için ömür yetmez, dünya bir döngü ile çalışıyor olmalı random stayla, sadece kişiler ve mekanlar farklı muhtemelen ölüp ölüp diriliyoruz ve her yenilenen nesil bir öncekinden daha akıllı olarak doğuyor.
    Virüslerden kurtulmamız lazım şahit abi, ben gözümün görmediği şeylerden çok korkarım, gözümün gördüğü hiç bir şeyden korkmam.
    Hz. Hamza ne demiş: "Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmam!" Gördüğüm rüyaların etkisinden çıkamıyorum. Sanki o rüya normal yaşantımda gerçek olacakmış gibi.
    rüya konusunda temel bilgilerin olmalı.
    mesela emlak gibin şom ağızlı birine rüye tabir ettirilmez.
    tabirin etükü, etküsü var.
    rüya ilen amel de edilmez.
    yani somut alemde olduğunu unutup, soyutu referanz alamazsın.
    sana bişiler anlatmaya çalışan rüyalar vardır.
    emlak gibinler morfik rezonanz diyor ona,
    saykolocik etkiler altında gördüğün, bilinç altının filim fırıldakları vardır.
    bir de şeytan binbir kılıkta gelip seninle ileteşişime girme durumları vardır.
    bir de kendini tanımalısın.
    balık gördün mesela,
    bazısı iyi der,
    bazısı ismi mevzu değil, başka bir balık olarak algılar ve kötü der.
    yani rüyalar görecelidir.
    görmezsen zaten rüya değil gerçektir. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    zaten seni düşünerekten alıntılamadım ..
    sen profesyonelsin devam et yarın veya bir kaç gün sonra senin kaybolmayacağı garantisi yok

İTİBAR karaca gibidir bir kaybedersen yakalaması çoook zordur
    He profesyonelim evet..
    Bütün derdim sizi terse yatırarak para kazanmak
    Borsa düşecek mi hemen gelip füze falan diyorum sizler long olunca da basıyoruz borsayı aşşa..
    Tek bir kişide değilim.
    Piyasayı ben yapıyorum..Büyük bir grubuz benim görevimde bu.
    Evet..

Töbe yarabbi..

Yeminlen kafayı yemişsiniz şu forumda takıla takıla..Ciddi ciddi buna inanan var mı ya..

Yahu...3 lot 5 lot la takılıyorsunuz (şimdi birisi çıkar sanki sen 1000 lot la takılıyorsun çıkar extreni der ) günlük işlem hacmi 100 milyar olan bir borsada EVET hisse net viop forumunda insanları yönlendirmeye çalışıyorum..

Ya şu forumu bu kadar ciddiye almayın.Bak 2 adım yukarıda Bill Gates in gizli planlarını ifşa eden var mesela..

4. İyi diyelim iyi olsun, kötülük konuşursak karabulutlar çöker üzerimize balukcuları zenciler karaoğlanlar kovalar, kötü ruhlar karanduk yerlerden çıkar, biz aydınlığa koşalım tünelin ucunda ışık görüyon mu
    Heralde biz sinekligil familyasına benzer genler taşıyoruz ışığa endekisli hareket kabiliyetimiz mevcut yannuz anlayamadığım bi mevzuu bu rüyalar neden karanlukta çekiliyor, bilincaltı uyanıkkene aydınlıkta rüya görülebilir mi, yani gerçek sandığımız şuan yaşadığımızı sandığımız aslında bir rüya olanbilür mü
    Hamdım Piştim Yandım

tevekkeli boşa dememişler dayak cennetten çıkmadır. palanın zopasının bir tarafında zaten bu yazar. öbür tarafında da aşk ile yazar.

şimdi efendim bilindiği üzere pala bu işleri dayakla halleden her seferinde yeni bir şey öğreten bir zat. tarzı böyle.

şimdiye kadar faizle borsanın alakası olmadığını öğretti. tabii o zamanlar faiz çok düşüktü, çöp bile alsan tl'den avantajlıydı.

misal resmi enflasyon % 45 iken bankalar mevduata %50-55 verirse o zaman palanın hafızası canlanabilir.

işler tersine dönebilir. bu işler bu kadar kolay olsa herkes zengin olurdu.

selametle.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Fazla hafife alma tobici Gundwane rivayet odur Cern'den önce Higgs bozonu'nun ipuçları ilk burda yakalanmış

Neyse hemen gidip amariga dan bank of un memleketinden umutlu haber getirdim.
    https://t24.com.tr/haber/prof-derya-...ligi-falan-yok,.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. Kapanma ihtimali olsa havacıları tabana verirlerdi. Satmak için alıcı arardınız..
    Ama %4-5 alttan mal alındı . Satıyorsan bu fiyattan ver bize dediler...Varsa şevkli satıcı haftaya da alırlar alttan ..
    Alınan malı 3.çeyrekte nereden verecekler göreceğiz ....
    Ama dediğim gibi thy değil, pgsus bana göre daha iyi kazandıracak...

Sayfa 571/1001 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •