Sayfa 572/1001 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: Viop LIV

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Kapanma ihtimali olsa havacıları tabana verirlerdi. Satmak için alıcı arardınız..
    Ama %4-5 alttan mal alındı . Satıyorsan bu fiyattan ver bize dediler...Varsa şevkli satıcı haftaya da alırlar alttan ..
    Alınan malı 3.çeyrekte nereden verecekler göreceğiz ....
    Ama dediğim gibi thy değil, pgsus bana göre daha iyi kazandıracak...
    Sabancıya komşu olmayı düşün.!!!
    Bu fırsat bir daha eline geçmez.!!!

https://www.hisse.net/topluluk/showt...04#post6559304

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Covit Çin de ilk çıktığında lokal bir salgın gibi algılandı çok kısa sürede resmen kabus gibi çöktü dünyaya .. ülkeler çok fazla tecrübelendi silahlandı virüsle savaş konusunda şahsen çok fazla sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum fakat piyasalar hassastır bugün Türkiyede görülen 9 vaka bir haftada 29 a takip eden takvimlerde 49 a 59 a 119 a filan çıkarsa ,,dünyada da bu paralelde ilerlerse sıkıntı olur

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Sabancıya komşu olmayı düşün.!!!
    Bu fırsat bir daha eline geçmez.!!!

https://www.hisse.net/topluluk/showt...04#post6559304

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Hocam senin yaş nedir Allah aşkına
    Kusura bakma ciddiye alıp bir şey yazamadım...
    Son düzenleme : emregunes; 16-09-2023 saat: 18:57.

Ülkemiz yeni bir yüz yıl yazıyor.
    Tarih silinip tekrardan yazılıyor.
    Ne borsada ne başka yerde başarısızlık onur meselesi.
    Nifak sokakların tiz kelleri vurula...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Covit Çin de ilk çıktığında lokal bir salgın gibi algılandı çok kısa sürede resmen kabus gibi çöktü dünyaya .. ülkeler çok fazla tecrübelendi silahlandı virüsle savaş konusunda şahsen çok fazla sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum fakat piyasalar hassastır bugün Türkiyede görülen 9 vaka bir haftada 29 a takip eden takvimlerde 49 a 59 a 119 a filan çıkarsa ,,dünyada da bu paralelde ilerlerse sıkıntı olur
    Kâinatı sonsuz nüfus ve bunların tüketeceği sonsuz besin kaynakları üzerine kurulmadı ki. Dünya tarihinde her yüzyılda buna benzer ve büyük oktanli hasarlar görüşülmüştür. 1940 yıllarında veba salgını ondan önceki büyük kıtlık Çinliler durup dururken böcek ve haşereleri yemeye başlamadı. Bundan sonra da muhtemelen böyle afet salgınlar olacaktır dünya nüfusu baya azalacak. Hatta bir teoriye göre kıyamete yakın dünya nüfusu 150 milyon kadar kalacak olur mu olmaz mı göreceğiz.

6. Dünyada virüsler bir tane çiçek böcek olduğu sürece sürekli mutasyona uğrar ve varlığını sürdürür. Her yeni mutasyon daha da büyük beladır. Siz bunu çözüp tedavi edinceye kadar bu yeni mutasyon ortaya çıkar. Boşu boşuna dert etmeyin sadece korunun. En mantıklı çözüm bu.

Dünya nüfuzü olmuş 8.5 milyar baloncuk.
    Çoğunluğu vitamin proteinden semirip obez..
    Tarihin en zengin besinleriyle besleniyor...
    Üretim had safhada
    Tekno ürün ile
    Giyecekler dolaplarda eskiyor..
    Daha doğrusu eskimiyor...
    İnsanlar rahatlıktan çocuk yapmıyor...
    Her insan rızkıyla doğar.
    Yeter ki birbirini yemesin.
    Dünya kat kat
    Üste de alta da
    Biraz mücadele hepsi o kadar...
    İnsan oğlunun en barış yılları son 70,80 yıl
    Değerini bilin...
    Eskiden olsa bugün ağa
    Yarın köle

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. RNA tabanlı virüsler tabi ki de sürekli mutasyona uğrayacaktır.
    Bu işin doğası budur ve mutasyona uğradıkça zayıflayarak kendini bitirmesi beklenir.
    Daha tehlikelisi olan kuş gribi vb keza bu yaşadığımız pandemide de baskın türler ortaya çıktı ve etkinliği gittikçe azaldı.
    Başka başka virüsler tehlikeler olacaktır ama ol ayan bir şey üzerinden panik yaratmak anlamsız.
    Keza Eris varyantı da yaklaşık 1 ay önce bir çok ülkede görüldü ve araştırmaya konu oldu. Hali hazırda daha ölümcül veya ağır seyirle alakalı bir netlik yok.
    Sürekli varyantlar çıkacaktır, bakan cuma günü niçin böyle bir açıklama yaptı açıkçası anlamlandıranamadım.
    Borsa zaten testerelerle belirli bir yere inmek ister görüntüsü içerisindeyken haber de müthiş denk geldi.
    Kısmet bakalım umarım büyümeden unutulup gider.

Sayfa 572/1001 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •