Sayfa 292/1001 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Aziz Nesin memleket de insanlarının %60'ın aptal olduğunu söylediğinde bir doktor kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle Aziz Nesin'i mahkemeye vermişti.

Mahkemede karşı savunmasında; “Evet doğrudur bu ifadeleri kullandım, ama ben %60'lık bir kesime söyledim, %40'lık kesime birşey demedim. Bu beyefendi çoğunluğun içine girdiği fikrine nereden kapılmış acaba†der.

Hakim de adama sorar: “Gerçekten sizi kastettiğine dair bir kanıtınız var mı....†haliyle adam olduğu yerde çaresiz, cevap veremeden kalır. Ve beraat eder yazar.

Ama asıl finali müthiştir
    bu işin.
    Aziz Nesin mahkeme çıkışında kendisini bekleyen gazetecilere şunu söyler... “Memleketimiz insanlarının %60'ın aptal olduğu, mahkeme kararıyla onaylanmıştır.â€

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Emekli hak ediyor...Kurbanda Gılıştar başkan olsaydı Danaya girecektik a.q Dana emekliye girdi

Sadaka gibi verilen %25 lik sert cisimle idare edin denildi. Denildi denilmesine de ilk 2 ayda o parayı geri aldılar

Memleketin nerede ise yarısı emekli olduğuna göre Bu bunak emeklilerin çoğu 3+1 olayını fazlası ile hak ediyor...

Yalan haberler ile umutları canlı tutuyorlar , ne de olsa yakında bir seçim daha var...Hele o seçimde geçsin , Emeklilerin halini hep beraber göreceğiz...
    Sert cisim aslında % 100 büyür, emekliye ise yumuşağı girdi, ama onlar kazık gibi hissetmişlerdir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. borç para bulma operasyonu

ABD'deyken, seçim öncesi için borç para bulma operasyonu yapılacak.

Bu operasyonda da para babalarına ikna etmek için ve "bakın Enflasyonun %20'ye yakın arttığı son iki aydır doları 27 de tutan biz değiliz, biz normal bir ülkeyiz" demek için bu hafta doları biraz daha salacaklar diye tahmin ediyorum.

Bu hafta 27,5-28 arasını görebiliriz. Daha önceki başarısız Körfez borç arama operasyonu sırasında da benzer bir durum olmuştu

4.  Alıntı Originally Posted by proftrader Yazıyı Oku
    ABD'deyken, seçim öncesi için borç para bulma operasyonu yapılacak.

Bu operasyonda da para babalarına ikna etmek için ve "bakın Enflasyonun %20'ye yakın arttığı son iki aydır doları 27 de tutan biz değiliz, biz normal bir ülkeyiz" demek için bu hafta doları biraz daha salacaklar diye tahmin ediyorum.

Bu hafta 27,5-28 arasını görebiliriz. Daha önceki başarısız Körfez borç arama operasyonu sırasında da benzer bir durum olmuştu
    Bunlarla ilgili bir şüphe yok, dedikleriniz külliyen doğrudur kanımca...
    Daa! Sanki bir korelasyon sorunu var gibi... Sanki içeridekilere yediririz ama... Gavur yemez gibi mevcut koşullarda sanki...

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5. Cumhurbaşkanlığı'nın Tasarruf Genelgesi'nden sonra 17 Temmuz 2023'te yayınlanan son Tasarruf Genelgesi'yle bir kez daha kamuda resmi taşıt edinimi ve kullanımında da tasarruf yapılması uyarısında bulunuldu. Ancak 7 Ağustos 2023'te Sinop Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Şakir Taşdemir için 2023 model, en az 1968 cc motor hacimli, lüks bir araç satın alınacak.

Sözcü’de yer alan habere göre, Rektör Taşdemir için alınacak 2023 model otomobilin sıfır KM olması ve en az 1968 cc motor hacimli olması istendi. Araç, D veya E segmentte olacak. Otomobil en az 250 PS ve üstü güç üretebilecek kapasitede, 7 ileri otomatik vitesli, 4 dijital klimalı, dijital ekran ve bluetoothlu, carplay li, deri/ kumaş iç döşemeli ve iç ve dış ekipmanları ile tam donanımlı olacak.

Rektör E segment makam aracı istedi.
    Sinop Üniversitesi Rektörü Taşdemir’e 2023 model, en az 1968 cc motor hacimli, lüks bir araç satın alınacak...

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...stedi-7805590/

6. Tasarruf sözde, israf tam gaz.
    Bütçe ağustosta vergi artışlarıyla fazla verirken, kamu kaynakları israf edilmeye devam edildi. Tasarruf genelgesine rağmen temsil ve tanıtım giderleri bir ayda 6 kat arttı. Kira giderlerine ise 1,8 milyar TL ödendi.

https://www.birgun.net/haber/tasarru...tam-gaz-469119

7. Kamudaki araç israfı ve tasarruf

https://www.marasgundem.com.tr/makal...tasarruf-19323

8. Kamu da tasarruf yapsın

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Fikret Kileci, OVP yi akılcı ve ulaşılabilir bulduğunu belirterek “Ancak önümüzdeki taşlar kaldırılmalı, tasarruf tek taraflı olmamalı. Vatandaş tasarruf yapıyorsa bizi yönetenlerin de tasarruf yapması lazım dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...yapsin-2118313

Sayfa 292/1001 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •