Kaderde varsa büzülmek neye yarar süzülmek
Ytd
Kaderde varsa büzülmek neye yarar süzülmek
Ytd
yazmayacaktım dayanamadım
bu yılın başıydı sanırım hisse 42-43 lerde geziniyor
herkes de bir heyecan moral istek dayanışma tavan yapmış
3 hanelere gideceğine kesin gözüyle bakılıyor
20 yıldan fazladır piyasayı takip ederim teknik meknik anlamam
çıktım dedim ki hisse son bir yılda 10 kat yapmış dikkatli olun gaza gelmeyin
daha nereye çıkacak uzaya mı dedik bu tür operasyonların sonu genelde hüsran
hatta 7,5 gelirse alacağımı söyleyip kendimce hedef fiyatımı belirledim
dalga geçtiler aforoz ettiler kızdılar kükrediler
amacım ben söylemiştim oldu demek değil
küçük yatırımcıyı biraz olsun korumak
halkbank hedef 3,5 hektaş hedef 7,5 gelirse beklemedeyim halen saygılar..ytd
Değerli forumdaşlarım,
Ben yazdıkça Hektaş düşmeye devam ediyor gibi bir durum oluşsa da ben suçsuzum.
İlk grafik Bist 100 grafiğidir.
8 Mayıs günü başlayan yükseliş bana göre 14 Eylül günü sata geçerek yerini düzeltmeye bırakmıştır. Haftalık olarak da bu hafta onay haftası.
Bist 100 için düzeltmenin başladığını düşünürsek bu düzeltmenin 6400-6800 aralığına kadar zikzaklarla süreceğini
ve bu seviyelerde biteceğini düşünüyorum. Daha aşağısı abartılı olur zannediyorum.
2. Grafik Hektaş grafiğidir.
Hektaş'ın Bistteki düzeltmeye paralel hareket edeceğini düşünürsek...
Mavi 200 günlük, pembe ise 500 günlük ortalamadır. Turuncular ise Bist'teki düzeltmeye paralel olarak destek olmasını beklediğim rakamlardır.
Bol şanslar
Disconnectus Erectus
sn Hasat direk yazmak istememiş belki ama endeks 6400e giderse hektaş 14tl altini görür demek istemiş.
Bu aşagı fiyat vererek hedefim gelirse alırım diyenler;tamam kardeşim al ama burda gelip rakam vermeniz saçma ha 10 dolar hedef verenede yaptığın yanlış demiştim zamanında.Ayrı bir kafa yaşıyorsunuz sizide anlamaya çalışmak lazım aslında.
Sasa ortağı 1 lotu 46 TLden (1,7dolardan; ) Hektaşın büyük ortağı Oyak' ise 23 TL/lot= 0,86 dolar fiyattan satış yapmayı tercih etti. . OYAK için sebebi Hektaş mi yoksa kendisi için mi net bilgim yok
Ama Hektaşın lot bazında hacmi 30-50 milyon lot arasında gidip gelirken bile fiyatı aşağıya süzüldü.
Tahtacı, Hektaşın fiyatını daha çok satış kademelerle, bu kadarcık lot kullanılarak süzülme oluyor gibi geldi bana.
Fiili dolaşımdaki senet sayısı artmışken bunu hazmetmesi ne zaman olur ki?
Bence, (nakiti olanın sözü geçiyordur) Ytd.
Yer İmleri