Sayfa 616/1001 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yahu anca yengeç yeriz..o paraynan.

birazdan şahit gelir caiz değilmiş der..

gergedanın sol bacağı yiyelim falan der kesin.
    Ben hiç yengeç yemedim biliyon mu? Fakirlik işte!

Ismarla da yiyek. Sağlam carpmışsın palayı..

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    <<<<<<<<<<<
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1196063

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ("Emlak Konut GYO" veya "Şirket"), kurumsal yabancı bir yatırımcının doğrudan yaklaşımını takiben, çıkarılmış sermayesinin yaklaşık %4,92'sini temsil eden 187.000.000 lot mevcut geri alınan paylarının ("Paylar") tahsis edildiğini duyurmaktadır ("İşlem"). İşlem, pay başına kapanış fiyatına yaklaşık %7,5 iskonto oranı uygulanarak 7,50 TL'den fiyatlandırılmış olup İşlem sonucunda Şirket'in 1.402,5 milyon TL brüt hasılat elde edeceği beklenmektedir.

Satış, Türkiye dışında yerleşik bir kurumsal yabancı yatırımcıya plasman yoluyla gerçekleştirilmiştir.

İlgili işlemin 21 Eylül 2023 tarihinde borsa dışı bir işlemle sonuçlanması beklenmektedir.

HSBC Bank plc ("HSBC"), İşlem ile ilgili olarak Şirket'in tek plasman temsilcisi olarak seçilmiştir.
    İşte borsa büüle bi yer
    Sana 8 taleden iteklerken yabancıya borsa dışında iskontolu fiyattan 7bucuk taleden fiyatlar.
    Eeeee bugün 8 taleden alan enayi durumuna mı düşmüş oldu.
    Şirketin ederi 7bucuk tale miymiş yani,
    Ne anlamalıyız bu açıklamadan ariston abi
    Hamdım Piştim Yandım

3. Doları cikartmayacaklar endeksi dusurecekler ki asıl malın sahibi yabancılar tekrar tahtacı olsun. Anlaşma bu belli. Bıyıklı bıyıksız gelecekler. Bu düşüş mallanma işaretidir. Ucuza mali vermeyin. Naçizane tavsiyem.

abkaa

sana dolar bazlı 22 x hisseyi söyleyim mi

neeeee

BM Genel Kurulu'na katılmak ve birtakım temaslarda bulunmak üzere ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçağa binmeden önce düzenlediği basın toplantısında yaptığı 'Avrupa Birliği' açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Erdoğan'ın gündem yaratan çıkışına bir partiden tam destek geldi. DEVA Parti lideri Ali Babacan ise Erdoğan'ın sözlerine tepki gösterdi.

Reeder Teknoloji’nin halka arzında yeni bir yatırımcı sayısı rekoruna imza atıldı. Halka arza 4 milyon 262 bin yatırımcıdan talep gelirken, arzın büyüklüğü 2 milyar TL oldu

Bazı arkadaşlar sadece tezgahta limon satmış tek fiyattan.
    Biz ovada limonu pazarcıya satmayız.
    Sıyırma iskontolu satış yaparız
    Pegasus, Ykb içinde öyle demişlerdi
    Yabancı ya satılmışsa abs devreye girmiştir ekgyo da....

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Gecmis olsun abi. Yarın teper ellam. Tepmezse her yer yanık kokusu olur zaten.
    Oğlum bu merkep mi ki tepecek gara oğlanlarsa ayvayı yedik

Sayfa 616/1001 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •