Dsö ilaç aþý üretimi yokken Corono yu yok saydý....
Þimdi aþý ilaç sektörünün elinde mal kaldý allem...
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Öyle biþey yok
Artýk bütün ülkeler kendi aþýlarýný üretebiliyor.
Bukez aþý nereye kadar baþarýlý olur bakacaz..
Pat diye deðil.. DSÖ zaten ilk koronadan hemen sonra bunlarýn devamý gelecektir dedi..
Virüslerke yaþamayi öðrenmemiz lazým vs diye açýklamada yaptý geçmiþte
Ben özet geçiyorum tabi ama birinci salladý ikinci ve sonrakiler yýkýcý olacaktýr
Bilim kurguya kaçarsam iþ büyür..
Virüs de geç..
Batuhan Çakmak
@BatuhanCakmak
·
16s
#BOFA'nýn gerçekte yabancý deðil de kim/kimler olduðunu bilseniz, edilen þikayetlerin yersiz olduðunu anlarsýnýz. Kimi kime þikayet ediyorsunuz?
aynen
Sürekli kuþku ile yatýrým yapýlmaz.
Ev fiyatý düþecek dersen ev alamazsýn... Arabalarda indirim olacak dersen araba da alamazsýn..
Borsa da bunlardan farklý deðil...
Yatýrým yapmak bir irade ve kararlýlýk gerektirir..
Yarýn sabah coinlerin sýfýrlanmýþ olma olasýlýðý da var..Birazdan ölme ihtimalin de...
O yüzden sürekli doðmamýþ cocuða don biçmeye de gerek yok...
Yön belirlemek bizim iþimiz deðil.. Borsa düþerse satarsýn biter gider... Ama düþecek diye beklersen 800 endeksten 8000 e geliþi izlersin... Arada biraz gir çýk ile 3 kuruþ kazanýrsýn belki ama ana yemeði deðil, sadece ara sýcaktan minik bir ýsýrýk almýþ olursun...
Yeni bir pandemi gelecek olsa emin olun bunu en son biz duyarýz ....Saðlýk bakaný önden tweet atmaz..
O yüzden çýkacak mý inecek mi diye fal bakmak yerine benim risk katsayým ne? Maliyetim ne ? stopum ne ? diye hesaplayýp , zamaný gelince de kararlýlýkla uygulamak lazým...
Yer Ýmleri