Sayfa 624/1001 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Viop LIV

1. Bugünle alakalı olarak açılış az artı da olsa muhtemelen dalacaktır.
    Ama gerek havacılık gerek bazı kağıtlarda tepki olasılığı yüksek olduğu için muhtemelen geri alacaklardır.
    Tepki isteği ve yurt dışı görüşme havucu etkili olabilir.
    Bir şekilde faizlerde 500-600 puan artarsa 7200-7000 civarına değecektir ama hemen mi ona bakmak lazım.
    Dün Halkbank 3.7% vakıf 2% civarı zararına kapandı ki Halkbank cuma aldığımı vermiş oldum.
    Elim ciddi ağırlıklı Tüpraş ve bir ana bir yan tahta ile önemli miktarda devam.
    Bol kazanç herkese.

2. Faiz artınca yurtdışı kaynak girecek bunun bir kısmı borsaya gelecek hesabı yapılıyor..

Viop LIV

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Faiz artınca yurtdışı kaynak girecek bunun bir kısmı borsaya gelecek hesabı yapılıyor..
    27 kurdan girecek, % 40-50 faiz alacak,
    Kur sonrasında bir atak yapınca, girene girecek.
    Demem o ki kurun baskılanmasından dolayı yabancı bu düşük kurdan girmez.
    Son düzenleme : EGEDUK; 19-09-2023 saat: 08:25.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    sistemin dengesini bozan enflasyon/politika faiz makası ..Gömleğin ilk düğmesi (faiz) yanlış iliklenmişse alt düğmelerin yerine değiştirmekle düzeltemezsin
    Hafize hanım yine surpriz yapabilir .konsensus 350-450 benim beklentim 750 point Tüikin makyajlı enflasyonunun ancak yarısını karşılar

5. Emmlak dayı tirilece nin topigine gel reiz nerde grafik atmış

6. Bozkurt dayı bugün anahtarları alacak herşey çok hızlı olacak nasıl borçlu kaldığını anlayamayacak

VOB yapmayın

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    500 beygirlik bir TIR 40 ton taşırken 200 beygirlik bir lokomotif düz yolda 2000 ton rahat taşıyabiliyor, eğim binde 10 üzerine çıkınca işler değişiyor.

Lokomotif en büyük gücü harekete başlarken harcıyor, vagonlar arası süspansiyon sistemi sayesinde her seferinde bir kaç vagonu hareket ettirip sonra onlarca vagon harekete geçiyor sürtünme az olunca hızlanarak gidiyor.

Bizim borsada eğim arbitraj faizi, vagonlar da hisseler, beygir gücü para, lokomotif de büyük oyuncu diye düşünüyorum.

Trenin takatinin bittiği yerde millet iner ranfor lokomotifi yani takviye gelmesini bekler. Yolcuların treni itmesi diye bir şey pek olmuyor.
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    En az 500 puan artış olacak ve bu durum borsa İstanbul’u destekleyecek !
    Hakkaten enteresan yorumlar.
    Bunu yazan hesaplarda 8-10-15 ile 30-35 arasındaki farkı idrak edemiyor bence. Bu satışlar neden kaynaklı o zaman?
    Bardak dolana kadar 1000 lerce damla farketmez ama doldu mu tek damla dahi taşırır.
    Bakalım ne olacak?
    Bol şans herkese.
    Doğrusu bu ama hocam faiz artırımı yapıldığında borsayı alıp dolra verdiklerinde gördük,her türlü dönme dolap.
    Ama varlık fonun un satışı zeminmi haziyorlar diye düşünmeden edemedim.
    Merakla bekliyorum bakalım bende ,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Ya hazırlık dalgası ya dalga tükendi. Her türlü anahtarlari topluyoruz dayı VOB yapıp ağlamayalin kimsenin gözünün yaşına bakmadan

Sayfa 624/1001 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •