Originally Posted by *Bozkurt Şahit abi dün ben saa ne didim, saa goklatmazlar dimefim mi. tüp alan bi günde yüzde 3 kar yazdı ve yımırtalı pideyi beleşe getirdi sen azelzan dedin azlan. çarpma çarpıtma. ayafosfos sen de iyicene deşifre ettin bizi. asdasds. soyadının son harfi kaldı. bilse onu da söylicek. asdasds. ben kaçtım iyi bakın borzaya.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by *Bozkurt Bastım nazarı ayafosfos un tüpe ondan kızıyor baa O zaman biri tüpe çakmak ile yaklaşırsa havaya uçarız.
Originally Posted by şahit sen azelzan dedin azlan. çarpma çarpıtma. ayafosfos sen de iyicene deşifre ettin bizi. asdasds. soyadının son harfi kaldı. bilse onu da söylicek. asdasds. ben kaçtım iyi bakın borzaya. Sen ekstreni deşifre ederken hiç bişi gözükmüyordu dimi seni cümle alem biliyor. Dışarı iyi bak gara oğlanlar var mı. Ben fosfosu arkadan iteklerim.
Originally Posted by şahit sen azelzan dedin azlan. çarpma çarpıtma. ayafosfos sen de iyicene deşifre ettin bizi. asdasds. soyadının son harfi kaldı. bilse onu da söylicek. asdasds. ben kaçtım iyi bakın borzaya. Hakkaten asels hiç tepki yapamadı, büüle borza mı olur yaw nere gidiyin ayafosfos un kara oğlanlar saldırırsa napucam ben yanluz
Hamdım Piştim Yandım
Sevim kos kos endekse veriyorlar diyecegimiz anlar yaklasiyor. Alici yok borsada.
Bankalardaki eksiler derinlesirse diger hisselerde onlara katilabilir. 7400 e gider mi bu endeks?
Pala gene birilerini çuvala dolduruyor ya du bakalım.
Originally Posted by ALPER Pala gene birilerini çuvala dolduruyor ya du bakalım. Sen çuvalda mısın ALPER ? Yoksa çuvalın dışında mı ?
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Forum Rules
Yer İmleri