Sayfa 62/373 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon
Arama sonucu : 2977 madde; 489 - 496 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. oyalanma çakal yap tavanida işimize bakalım.
    ne güzel iki gün önce buralar dutluktu

2. yarın ppkyida kazasız atlatalimda

3. atatp deki hikaye çok güzel...temel ederi bile zaten 45-60 olan bu hisseyi çok güzel çıkarmaları mümkündür...düşük sermaye...düşük halka açıklık...yüksek karlılık..borçsuzluk..green x beklentisi...Çin deki yüksek satış hacimleri...bu güzel beklentileri kullanabilecek bir tahta yapıcı bence 100 tl den de müşteri bulabilir..bakalım bizim tahta yapıcılarımız neye karar verecek ?? miatk gibi hareketler yapmaya da oldukça müsaittir...tabi bunun olması için tahta yapıcımızın da biraz yürekli olması lazım..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    yarın ppkyida kazasız atlatalimda
    enflasyonun yüksek olduğu bir ülkede borsa her zaman çıkar...faizler miktarı enflasyona yaklaşıp geçmediği sürece bence sorun olmaz...faizleri de çok da yükseltmezler...belli bir yerde tutarlar düşüncesindeyim..çünkü aşırı faiz reel sektörü darbeler...işsizliği artırır...piyasadaki tüm para faize gideceğinden piyasa ve ticaret durur...tabi bu duruş ile enflasyon da iner ama bu büyük bedeller ödetir...bu yüzden de bundan sonraki faizlerin artık azar azar artmasını bekliyorum...geçen sefer ki faiz artışlarını doğru tahmin etmiştim..bu seferlik de bir tahminde bulunayım.... ben 2500 lük bir faiz artışı bekliyorum..sonrasında 1000 er 1000 er artışlar olmasını ve faizlerin %30-35 civarlarında sabitleneceğini düşünüyorum...

bu miktardaki faiz artışlar piyasayı pek de olumsuz etkilemeyecektir....borsanın alternatifi henüz bence ortaya çıkmadı..kur korumalı mevduat zaten yavaş yavaş kaldırılıyor...konut sektörü cansız...otomotiv sektörü de cansız olmaya başladı...millet enflasyonda korunmak için mecbur borsada yatırım yapacak...faiz de alternatiftir ama bence enflasyona karşı yatırımcıyı koruyacak düzeyde değil...o yüzden de borsaya şu şartlarda devam diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    surekli goruyorum, bu emekli ikramyesi lafi nedir ?
    kac para emelki ikramyesi ?

mesela soyle deseniz 30 bin dolar kazandim? ama emelki ikramyesi deyince tam kac para anlasilmiyor
    İş temposundan yeni gördüm sn.ortak hedef rakamsal bazda 900k insallah.Tabi nasip tam terside olabilir.

6. Sn.keko , sn.kazanckapisi bugün hisse keşfedilmeye başlamış olabilir mi? Yoksa hisseyi takip edenler bu fiyatları alım için mi bekliyorlardı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

7. ins. sn keko 500yapmasinda 250 benim için makul

8.  Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    ins. sn keko 500yapmasinda 250 benim için makul
    bu borsada herşey mümkün dostum...şu anda en popüler sektörlerden olan yazılım ve yenilenebilir enerjinin ikisinde de atatp var...miatk den eksiği yok...hikayesi çok güzel...un var ,şeker var,yağ var...gerisi de helvayı yapacak ustaya kalmış..bu usta şu anda var mı ?? inanın bende bilmiyorum...ama bu ihtimali seviyorum...

Sayfa 62/373 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •