Borsa Geneli için
Cok zorlu ekonomik krizden gecmekteyiz, Daraltıcı politikalar şirketleri olumsuz etkileyecek,
Özellikle son dönemin modası olan ederinin 100 katından fazla değerden işlem gören Enerji yenilebilir enerji sektöründe balon mevcuttur.
ADEL kalemciliğin cok yüksek cesitteki ürün varlığı ile bu zorlu dönemindeki en akılcı yatırım olarak görüyorum
Ha keza Tınaztepe Sağlık; Sağlık ve sağlık turizmi savunma sanayinde de enerji sektöründen daha büyük ve daha katma değerlidir
TNZTP bu alandaki yatırımları ile üniversitesi ile yakın bir zamanda SAGLIK HOLDİNG olma yönünde hikayesini hep beraber izleyeceğiz.
Gayrimenkul alanında yatırımların benzemezlik özelliğinden dolayı ve son İstanbulun merkezindeki şeker kule gökdelenini Loft rezidanslara dönüştüreceği için Şeker Gayrimenkulu avantajlı buluyorum.

Enerji sektöründeki olağan dışı fiyatlara karşı küçük yatırımcı dostu olarak uyarmayı istedim. Benimde Yeşil enerji Hidrojen alanında yatırımım var ancak bu Türk Borsasındaki minnacık şirket yerine aynı Fiyata DEv global bir şirkete yatırım yaptım.
Kırtasiye sektöründeki satın almalar birleşmeler bu dönemde artacaktır. Adel'in kimi satın alacağı kiminle işbirliklerine gideceği bende de merak konudur..!

Bol kazançlar dilerim.