Originally Posted by akcay yeni şafak yarın bu operasyonu kimin adına çektiniz yazar mı? %19 da bunu yazan %30 da neden susar... Bir cevabım var da ağzımı bozmak istemiyorum... Aynı şeyi bu .... lara ben de sormak istiyorum uzun zamandır... Ülkenin ırzına geçilmesine vesile oldular...
Originally Posted by ALPER İsteyen herkese banka mı veriyor ne? bundan sonra paran olsun her türlü mal bulunur artık bence
Originally Posted by *Bozkurt Bugün yeşil kapatırız gibi muhtemelen çok şortcuyu biçerler, du bakalım Şuana kadar en düşük rakkam 8290 tabelayı da not edelim 8378 den lönkü kapattım, akşamı bekleyemem ayafosfos
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by nohut Mevduat faizi %50 olur,5 milyon yatırsam yıllık 2.5 milyon/12=208.333 tl aylık getirisi olur. YTD Hele dur Nohut Hocam aklımızı çelme iyi para herhalde borsaya veda zamanı yaklaşıyor ne dersiniz?
Originally Posted by EMLAK Beklentim dahilinde geldi 30 Max 32 yazmıştım. ben çuvalladım 750 bekliyordum Mehmeti/Hfizeyi liht ortodoks yaptılar seçim uğruna
Originally Posted by Paragöz35 4 ay önce Sahibinden.com otomobil ilan sayısı 380 binlerde iken an itibariyle 502700 oldu. Arazi-Suv-Pickup ilan sayısı 67 binlerden 97 bine yükseldi... Sıkı para politikası , yüksek faiz meyvelerini vermeye başladı... şu an otomobil ilanı 503900 tane Suv ilan sayısı da 98 bin paragöz abi bunu takip edelim....
Rusya mazot ihracatını kısıtladı diye bir haber geçti BBHT'de
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by cevdet _060 Hele dur Nohut Hocam aklımızı çelme iyi para herhalde borsaya veda zamanı yaklaşıyor ne dersiniz? 5 milyon tl.hisse senedi her ay kılçıksız 208.333 tl verir mi?(vermez/veremez-bence) YTD
Forum Rules
Yer İmleri