Bi aksilik çýkmazsa fýrlatma için asgari þartlar saðlanmýþ durumda.. üç kuruþluk bi o-ring her þeyi mahvedebilir de.. (SHAKE_TÝR GÝT yap oðlum hade..)
a) 250 b) 500 c) 750 d)1000 z) Hiç piriThe INVENTOR launch countdown typically begins approximately six hours prior to launch and concludes about 10 minutes after liftoff, when orbit insertion is complete. During the countdown, live coverage is provided, allowing viewers to follow the events leading up to the launch.
For more information about upcoming rocket launches and landings, you can visit the INVENTOR Launch Schedule page.
Please note that the specific countdown start and end times may vary depending on the mission and other factors. It's always a good idea to check the official INVENTOR website or other reliable sources for the most up-to-date information.
Tenk yu so maç
Yarýn kapanýþta 49 buçuk - 50 buçuk arasýnda ya da üzerinde kalýrsa günü kurtarýr.
Yukarýsý feza![]()
Aþaðýsý þeddad.![]()
Son düzenleme : INVENTOR; 21-09-2023 saat: 00:59. Sebep: TL grafik eklendi
Be beþyüz.
Gözüme çarptý bizim bor madenlerini Elin Maskarasýna satmýþ.. ne kadar doðru bilmiyorum.
Kaç sabahtýr yolda giderken sað yanýmda önlü arkalý iki tane y serisi midir; ne kadar çirkin yapmýþlar yani bu kadar yapýlýr; usul usul azrail havasýyla geçip gidiyo.. biri bordo-koyu gri arasý bi renk diðeri hayalet beyazý gibi.. arkadan takip ediyo diðerini..
Ama SpaceX mi ne onu taktir ettim. O müthiþ bilim insanýnýn adýný o araçlarda kullandýklarý için ise ben kendimden utanýyorum.
Baðlayayým; bu durumda ben de "INVENTOR Launching Team"imi kurmalýydým ki dün akþam seans kapanmadan ekibe lazým olan lokomotifleri dahil ettim; GARAN, FROTO ve THYAO.Gece baktým benim resimlere; lan arkadaþ hemen hepsi ya kalýn kalýn ortalamalara oturmuþ ya da yükselen bantlarýnýn dibine deðmiþ bekliyolar.. Bugün sabah; renk fark etmeksizin; açýlýþta da takým mevcudunu operasyon odasýndaki kontrol paneli sayýsý olan 28'e tamamlayacak þekilde; KCHOL, PETKM, TUPRS, KRDMD, EREGL, ENKAI,ASELS, ARCLK, SISE ve TKFEN ile ekibi oluþturdum.
Efsane kadro gibi.. Kalede Schumacher, geri dörtlüde Turhan, Nezihi, Arap Ýsmail, Þenol, orta alanda Oðuz, Müjdat, Hakan, Þeytan Rýdvan, ileri ikili Hasan, Aykut.. Lan neydi o maç be ilk yarýyý 3-0 önde kapatan cincona ikinci yarý nasý atmýþtýk DÖRT tane..
Ayný kadro, ayný ruh ile sabah seansýna baþladým.. Yalnýz ortalýk kýrmýzý, %1-2 civarý ekside yeni kadro.. Bu arada Eda Erdem Fener atkýsýna kýrmýzý kalemle imza atmamýþ..
Benim kaptan; Anadolu Kaplaný ayakta bi tek.. sabah sabah.
Þimdi GARAN'ýn hakký GARAN'a .. Tam bir inhibitör görevi gördü. Öðleden sonrasýna kadar tek baþýna savundu tüm cepheyi.. Bir Don Kiþot ruhuyla, hem savundu, hem saldýrdý.. elinden geleni yaptý.. o kadar süre GARAN'ýn bu çabasýný bön bön bakýp izleyen diðer aðýr toplarýn fitilini sonunda ateþledi ve yorgunluktan olduðu yere yýðýlýverdi.. +%4'ten -%1.xx seviyelerine 3-5 adet dakkalýk bar içerisinde iniverdi..
Gün sonunda kendisi roketleyemedi ama o yaktýðý fitil ile endeksi bayaðý bi rahatlattý.. Neyse karným doydu ya gevezeliðim baþladý yine..
Bu Billy The Kidin ben... taa.. kýrcam haa.. Ne güzel Selenium Driver ile .aspx sayfadan verileri týkýr týkýr alýyodum.. Edge sürümünü 117'e çýkarmýþ son güncellemeyle.. selenium þiþti tabii.. Neyse baþka bi NuGet paket ile benim oðlan sorunu halletti.
Bu yeþilliði bi daha göremeyebilirim..![]()
![]()
"Artýk tabi, ekonomik sýkýntýlar geride kaldý, ben de bir hatýra gibi söyleyeceðim bunu, eski bir nostalji þarkýsý olarak söyleyeceðim.., Ekonomi Týkýrýnda"
Benim de kaç gündür sesimin çýkmayýþý bundandýr.. mýdýr?
Kabaca 8000 seviyelerinin altý tehlike çanlarýnýn yeniden çekiç, örs, üzengiye; ihtiþamýný ulu orta sergileme yöntemiyle; uyguladýðý mobbinge devam etmesine yeter koddoðlukodun.. ama þimdi nostaljik þarkýlarý dinliyorum..gibi..
Yarýn da Tarkan'dan takýlýrým biraz.. Geçcek, geçcek.. bi umuttu iþte.
Öteki güne geçmeyeyim þimdi, bi duram bakam..
Þantrafilin semerine yapýþtým iyice, hatta boynuna bile sarýldým, pis kokuyo ama naparsýn..
![]()
Nasrettin Hoca hesabý: "Sopa yemeyi bilmiyolar.."![]()
Bugün biraz rahatlattý kendini. Aþþaðý gitmezse yukarý gider.. Ýþte analiz budur..Bi iki týk daha yukarý gidip 3-4 gün yataya sararsa, sonra 330 USD seviyesini gaplatarak toz ederse nating gana sýtap mi nav.. Samantha Fox'un füzeler devreye girebilir..
![]()
Aþaðý doðru stoplarý dizdi bakalým önce hangisi peþinden koþturup yaklaþacak. 330'larda kafayý yukarý çarpýp ütög üstüne oturmasýn da..
Ýki gün içinde 39 adet hissenin stopunu patlattý kodoðlukod.. sonra da yukarý sürdü.
Hissesiz kaldým. %100 nakit.
25.Aðustosta oluþturmaya baþladýðým portföyü - 5.Ekime kadar toplamda ancak %13,6 oranýnda arttýrabildim.
Günlük kapanýþlarda yakaladýðým en üst oran %15,4 oldu.
Topik bir müddet boþ kalsýn.
Yer Ýmleri