evet sen haklı çıktın. sorma hocam terste kalmanın böyle kralını ilk kez yaşıyorum hayatımda. ben nasdaq'da +3, bistte -3 bekliyordum dün tam tersi oldu. fed faizi sabit bıraktığı halde abd borsaları yılbaşından beri gelen yükselen bantları aşağı kırdı, bunu yapan borsalar şu anki güçlü pivot desteklerden yukarı döner mi artık ondan da emin olamıyorum. türkiyede borsa enflasyondan yükseliyorsa abd'de enflasyon yokmu? hisseler nasıl hala 2,5 sene önceki değerinde kalabilir? mecbur bekliycem eskiden beri stratejim dipten alıp eski zirveye gelince satmak o da nasdaqta 16k.
bist desen geçmişte ne zaman hükümet artık akıllandı, türkiyede yeni bir çağ başladı muhabbetine kansam çok pis dayak yediğim için güvenmiyorum. 7600 dibin d'si bile değil yani. en mantıklısı rpd'de beklemek o kesin. sadece düzeltme yaptı diye girmem. enflasyon konusuna gelince bistte ekmek hesabı yapıyorum ben, ekmek 1 lirayken bist 1000 puandı, ekmek şu an 7 liraysa bistin yukarı hızlıca gidecek yeri olduğunu sanmam. ha bist 10k olurmu? olabilir valla, hükümetin davranış bozuklukları halka yansıdı, ordan da biste. ama ben bu çılgınlığa girmiycem.
Yer İmleri