Sayfa 9/736 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
Arama sonucu : 5883 madde; 65 - 72 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1. Nasdag neredeyse 20 gündür düşüyor.
    Hala dibi bulamadı demek ki, bugün de - 1,82 yaptı.

2.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Rpd -0,19
    Yay -2,82
    Fub -0,06
    Mac +4,29
    Yas +3,07
    Rık +0,12
    re-pie hem borsada hem dövizde türev kullanıp terste kalmış anlaşılan. hadi rpd'yi anladık da doların +0.50 olduğu gün rık'de bari atılım bekliyordum.

3.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Bende fya, ııs, ıbm fonlarıyla devam ediyorum. 7 senedir tuttuğum froto hissesini 910â��larda sattım. Fonlardan çıkmayı düşünmüyorum
    Selamlar Onur hocam, FROTO'dan neden çıktınız acaba? Özel bir nedeni mi var acaba?

2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    re-pie hem borsada hem dövizde türev kullanıp terste kalmış anlaşılan. hadi rpd'yi anladık da doların +0.50 olduğu gün rık'de bari atılım bekliyordum.
    merkez bankası kuru +0,50 yapmadı. Bugüne yansır.
    Rık porföyünde yabancı hisse senetleride var. Yabancı hisseler düştü.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yarın değişkenlerden viop'ta terste kalanların günü olabilir.
    Bakalım kim tutturdu kim tutturamadı.

Artan faiz sebebiyle borçlanma araçları bulunduran fonlarda da kayıp yaşanabilir.
    NRC şov yapmış, -3.9ken borsa -0.1 ile yırttı dün ise +3.07 ile tüm shortları kapattım koptum geliyorum demiş

6.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    borsadaki düşüşten sonra hisse ve hisse yoğun fonlara ekleme yapmak için bu hafta ikisinden de birer miktar satmıştım, şimdi bakıyorum da eski cazibeleri kalmadı kalanları da satsam mı diyorum, tabi satıp nereye geçeceğim orası meçhul, bist çıkışına devam eder mi etmez mi belirsiz, yabancı tarafı hiç iç açıcı değil, emtialar da desen öyle, bu durumda ya daha agresif bir değişkene geçilir, ya da ppf de kalıp fırsat kollanır herhalde.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Nasdag neredeyse 20 gündür düşüyor.
    Hala dibi bulamadı demek ki, bugün de - 1,82 yaptı.
    Sayın myfinans,
    Nasdaq ABD faiz oranlarına oldukça duyarlıdır. Nasdaq'ı tahmin etmek için ABD faiz oranlarının gidişatını izleseniz iyi olur.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

8. IRF henüz açıklanmadı. Heyecan sürüyor.

Sayfa 9/736 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •