Benim yeğen Akbank hesabından ( kredi karti) eft ile 15 bin tl dolandırılmış.
Bankadan aradıklarını söylemişler tüm bilgilerini kullandığı kredi vs söyleyince inanmış onay verir vermez uyanmış. Hemen bankayı aramış tüm kartları iptal ettirmiş bu arada bi 15 bin eft yapılmış.diger eft blokelenmiş.
Benim buradaki merak ettiğim nokta şu.
Kime eft yapıldığı belli adi soy adi yazili.Bu kişi yakalanma korkusu yok mu?
Bu iş ekip işi her kurumdan ekipte adam var...Belki de eft yapılan kişi de hesabı heklenmiş sıradan bir vatandaş...
Asıl Problem son dönemde Akbank taki bu dolandırıcılığı aşırı fazlalaşmaya başlaması...Ekipte bu bankadan bana göre bayağı adam var...Bankanın hem sistemini hemde bu kişileri bulup temizlemesi gerekiyor...
YouTube kanalında yayınlanan İlber Ortaylı nın Ebrar Karakurt Yorumu: Cahille Sohbeti Kestim başlıklı programda konuşan Ortaylı, Ebrar Karakurt ve Boş yapma Abdülhamit cevabına da değindi.
Ortaylı, Ebrar Karakurt a Hiç zahmet etmesin. Kendi Abdülhamit diye yazmış, müstear (takma -isim-) kullanıyor dedi. Karakurt un padişahı kastetmediğini söylemesine rağmen onu linç etmek isteyenler için de Onların işine gelmiyor, öyle olmasını istiyor ki hedef etsin ifadelerini kullandı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa
ICS (International Continence Society) Developing World bilimsel komitesine seçilen Türkiye den ikinci hekim olan Prof. Dr. Özkürkçügil, sosyal medya hesabı üzerinden Kanada nın kendisine vize vermemesine tepki göstererek, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında ülkemi ve yaşadığım kenti uluslararası tıp kongresinde, birden çok görevle temsil etme onuruna sahip olmuşken, 3 aydan fazla bir sürede onaylanmayan Kanada vizesinden dolayı bu görevleri yerine getiremeyeceğimi kongre sekretaryasına bildirdim.
Üstelik uçak biletlerim, otel masraflarım dahil tüm masraflar da çöpe gitti. Katılamadığım için de tüm programlardan çıkarılmak durumunda kaldım. Bu görevleri bana veren bilim insanlarını da çok zor durumda bırakmanın büyük üzüntüsü içindeyim. Ülkemin içine düşürüldüğü bu durumdan dolayı çok üzgünüm, hiç hak etmediğimiz bu muamelenin bir cevabı olduğunu görmeden Allah bana ölüm nasip etmesin ifadelerini kullandı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa
Ulkeyi gri listeye aldiranlar acaba hic sorumluluk duyacaklar mi ?
Hele onlara oy veren %52 hic pismanlik duyacak mi ?
Omrunu sadece bilime adamis bir profesor bu, vize verilmeyen.
Allah beterinden korusun diyecegim ya, acaba bundan beteri ne olabilir.
Milletin % de kaci okudugunu anlamiyor bilmem ama biz yine de aciklayalim.
Bu Voleybol Milli kadini, sosyal medyada Abdulhamit nickli biri yazilariyla taciz ediyor.
Kadin'da ona cevaben - Bos yapma Abdulhamit- yaziyor.
Bu %52'nin hamisi olanlar da, bu yazilani sanki Padisaha soylenmis gibi lanse ederek, hedef gostermeye calisiyor.
Hedef gosterecek, nefret yaratacak ki, millet birbirine dussun.
Aslında bu aşırı yakıt tüketimi kore arabalarında da var.Hyundai bayon misal iki yıl oldu çııkalı herkes yakıtından şikayetçi.Bence orada hesap kişisel yapılmalı.Yani ayda kaç km yol yapıyorsunuz.Omada nın yakıt tüketimini açıklayan videolardan birinin altına bir skoda superb tsi motorlu araba sahibi biri yorumda bulunmuş.Ayda 1000 km civarında yol yapıyormuş.Bunla arasındaki yakıt tüketiminden kaynaklı aylık zarar 1000 lira demiş.E skoda ile bunun arasında 500 bin fiyat farkı olsa yakıt tüketimindeki fark iki üç binde olsa bence bu araba düşünülebilir.Fiyat farkını bilmiyorum rakamı salladım))))))))))Yeni araba alma olasılığım artık olmadığından fiyatlarla ilgilenmiyorum.
Yer İmleri