Sayfa 825/1001 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Adam sabit kalan kıpırdamayana para kazandırıyor...Endeks kaça gider ,kaçtan dönerden ziyade bu stratejide olmak lazım...
    Yoksa endeks 10 bine de gitse doğru düzgün para kazanılmaz...
    Sürekli hisse değiştirmek çok yanlış...Şöyle bir kaçtan aldım kaçtan sattım hesabını yapıp bir de hiç kıpırdamasaydım ne olurdu hesabını yapın...
    Beklentili sektörlerden bir kaç şirket al en az 1 çeyrek tut.İyi olanlarını daha da tut diyeceğim ama dayanan zor olur
    Aynen öyle..
    Kimin nerede ky nin nereye yığıldığını kabak gibi görüyorlar.
    Ky satıp çıkanların peşinden koşunca geride kalanı tavan serileri ile gel buradan al bakim e getiriyorlar..

2. KAP: SISE [ ] TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş. İhraç Belgesi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1197116
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8acc53b1703ef8

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8acc53b1793ef9

Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde, Şirketimiz tarafından toplamda 20.000.000.000.-TL'ye (Yirmi Milyar Türk Lirası) kadar yurtiçinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcıya satış ve tahsisli satış yöntemleriyle borçlanma aracı ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 20.09.2023 tarih ve 55/1187 sayılı kararı ile onaylanmış olup, söz konusu ihraca ilişkin onaylanan İhraç Belgesi ve eki ile birlikte Başvuru Formu ekte sunulmaktadır.

İşbu açıklamamız ile açıklamamızın İngilizce çevirisi arasında herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

İlerleyen günlerde faiz oranlarını öğreniriz.(Şirketin borcu artacak)

YTD

SPOT kapanış, BofA -1 mlyr üzeri satıştan +1 mlyr üzeri alışla kapattı,

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Aynen öyle..
    Kimin nerede ky nin nereye yığıldığını kabak gibi görüyorlar.
    Ky satıp çıkanların peşinden koşunca geride kalanı tavan serileri ile gel buradan al bakim e getiriyorlar..
    O biraz da şans mı desem strateji mi desem bilemiyorum bazan de olmayınca olmuyor 2017 Koza aldım bir sefer sattım aynı gün geri aldım sonuç dolar bazında konut arsa araba nerden bakarsan bak zarar zarar geçen yıllarıma mal mal saatlerce takibime kaçan senetlere neye yansam bilemedim sağlık olsun olmayınca olmuyor

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler tohatlı abi bugün real time online olarak güzel bir gündü.
    Bende tüm lönklerimi kapattım.
    Real time online olarak 8954 den bi dene şort cetonu salladım langırt köy sandığına
    Şortun ne olur bilmem ama kazandığın için tebrik ederim reis.

6. En kârlı şirketin bile getireceğiz faizden düşük olur ben faizci değilim ama şirket getirisinde bunu kullanırken. Benim ucuz gördüğüm şirketin bile getirisi faize kıyasla iyi değil. Günlük işlemi yaparım ama yarına girmem. Zaten dağıttığında günlük para dağıtıyor

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler tohatlı abi bugün real time online olarak güzel bir gündü.
    Bende tüm lönklerimi kapattım.
    Real time online olarak 8954 den bi dene şort cetonu salladım langırt köy sandığına
    Eyvallah değerli hocam....Bende tebrik ediyorum... güzel günler umuduyla...

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Adam sabit kalan kıpırdamayana para kazandırıyor...Endeks kaça gider ,kaçtan dönerden ziyade bu stratejide olmak lazım...
    Yoksa endeks 10 bine de gitse doğru düzgün para kazanılmaz...
    Sürekli hisse değiştirmek çok yanlış...Şöyle bir kaçtan aldım kaçtan sattım hesabını yapıp bir de hiç kıpırdamasaydım ne olurdu hesabını yapın...
    Beklentili sektörlerden bir kaç şirket al en az 1 çeyrek tut.İyi olanlarını daha da tut diyeceğim ama dayanan zor olur
    Benim işim bu sanatım bu bunu yapamazsam yaşayamam.

Bak 43.5 ereğli yüklenirken ve bugün tavana doğru gidince aldığım keyif başka hiç bişeyde yok. Biraz da borsanın zevki.

Çözüm olarak şöyle yapıyorum ana malım paket, ev arsa vs almadığım sürece kıpırdamıyorum bilanço dışı.

VIOP ve hisse hesabımdan long short ne istersem paramın %20 siile oynuyorum rahat rahat. Paranın %20 si ile 4 kaldıraçla bütün malını hedge edebiliyorsun, bu bence çok değerli.

Sayfa 825/1001 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •