Þimdi ben bayadir izliyorum geçen günlerde benim kaðýt tavan oldu satan bofa alanlar bofanin yancilari. Sonra iki tur daha böyle gitti. Sattýðýnda aldýðýnda hep kendisinin yancilari ile götürüyor tek lot satmadan tavan oluyor meali. Muhtemelen bunlara bir yere kadar izin vermiþler bu 12 bin olur 20 bin olur bilmiyorum ama görüntü Boyle benimkiler de.
Bak abi ercb ye gün gün günlük alan satanlara bak. Kaðýt 4 seansta baya gitti. Birinde Akbank satmýþ sattýðý gözükmüyor üstüne almýþ bofanin hiç aldýðý gözükmüyor ama almýþ ben takip ettiðim hisselerde gün gün özellikle tavan taban olduðu günlere bakýyorum. Ýþ bankasý ayrý çalýþýyor genelde ama diðerleri kanki gibi çalýþýyor
Büyük para sahipleri borsada satamayacaðýný biliyor indirimli toptan satýyor.
Esas iþ gün iç dönüyor. Hacim de sabah ve akþam yoðunlaþýyor. Onun dýþýnda millet ekraný kapatmasýn diye arada aksiyon oluyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Ülkerin son beþ günlük hareketinde günlük satýþlarda Akbank 1,2 milyon satmýþ gerçek takasta 200 bin gözüküyor. Osmanlý'nýn sattýðý hiç gözükmüyor. Garip olan böyle günlerde satan emeklilik fonlarý. Kaðýtlarý teker teker ameliyat ediyorum bakalým ne olcak
Vatandaþý borsaya sokmak istiyorlar.
Vatandaþ yükselen yere gelir.
<<<<<<<<<<<<
Ne diyor Aristo? Gerçek acýdýr; biber de acýdýr. demek ki biber gerçektir! acý ama gerçek.
https://sacmaninbagladiklari.com/202...les-oa-serisi/
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri