Sayfa 839/1001 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Viop LIV

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    tüm zamanların en iyi 5-6 filminden Godfather ona ruh veren sihirli müzik ,,çook eskilere götürdü anılar depreşti

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Kayincunun bebesi hastalandı, bronşit atagi geçirmiş, gözlem odasında refakat ediyorum,Rabbım düşmanı bile düşürmesin hastaneye,
    Gecmis olsun abi. Acil şifalar diliyorum.

Enflasyon dışında hikayemiz yok gibi..
    Aracı kurum 1 milyon krediye 2bin TL istiyor.. Günlük.. Bileşik %80 üstü..

Tüpraş, İşbank hikayesi ile gaza geldik..

Bugüne hikayesi olana bakalım.. Var mı?

(Deniz hoca 275 milyar dolardan bahsediyor..
    Bize gelmesi gereken..
    Bakalım batışımız ne kadar muhteşem olacak?)
    Son düzenleme : keremalkm; 26-09-2023 saat: 08:47.

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Teskler,bebe olunca biraz sıkıntı, damarlari çekilmiş ateşten, ayaktan serum ilaç vsvs veriyorlar,

Okullarda salgın var,bağışıklığı zayıf olanın hemen yukarıdan ciğere iniyor,

Ben sürekli çörek otu yagi,probolis,kullanıyorum,bazen sarımsak cignetiyorum,faydasını çok gördüm..
    Umarım bebek iyileşti,bebekler çabuk toparlar.
    Çörek otunu 1 ay kullanınca 1 ay ara verin,propolis de öyle kullanın....sarımsak sorun değil...

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Gecmis olsun abi. Acil şifalar diliyorum.
    Amin,tsekler alper

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Umarım bebek iyileşti,bebekler çabuk toparlar.
    Çörek otunu 1 ay kullanınca 1 ay ara verin,propolis de öyle kullanın....sarımsak sorun değil...
    Aynen hocam,Aralık li kullanıyorum, uzunca süredir ben evlatlara psobolisi kullandım,edindiğim tecrübe
    8 yaş üstünde kesinlikle iştah açıyor,sabah akşam 10 gün verildiğinde,paylaşıyoruz ama kesinlikle alerji testi
    YAPTIRMADAN vermeyin.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Geçmiş olsun sayın işçi

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Enflasyon dışında hikayemiz yok gibi..
    Aracı kurum 1 milyon krediye 2bin TL istiyor.. Günlük.. Bileşik %80 üstü..

Tüpraş, İşbank hikayesi ile gaza geldik..

Bugüne hikayesi olana bakalım.. Var mı?

(Deniz hoca 275 milyar dolardan bahsediyor..
    Bize gelmesi gereken..
    Bakalım batışımız ne kadar muhteşem olacak?)
    Türkiye, piyasanın uygun olması halinde 2024 tahvil ihraçlarının bir kısmını öne çekmeye hazırlanıyor - JPMorgan

Reuters'ın haberine göre JPMorgan CEEMEA borçlanma piyasaları başkanı Stefan Weiler,
    Türkiye'nin yılsonundan önce uluslararası tahvil piyasalarına birden fazla kez
    başvurabileceğini söyledi.

Weiler, Reuters'a verdiği demeçte, "Türkiye halihazırda uluslararası finansman bütçesinin
    %75'ini karşıladı,
    bu nedenle bütçeyi tamamlamak için yeni bir ihraç beklemek makul ve
    geçmiş yıllarda olduğu gibi, piyasa koşulları uygun olursa Türkiye gelecekteki ihtiyaçlarını
    önceden finanse etmeyi de düşünebilir" dedi ve olası bir tahvil satışının zamanlaması
    hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

8. Türk Hava Yolları, Pratt & Whitney jet motorlarının geri çağrılması nedeniyle bazı uçaklarını yere indirecek - DJN

Dow Jones Newswires'ın haberine göre Türk Hava Yolları'nın, Pratt & Whitney'in ana şirketi RTX'in
    bazı parçalarda çatlamaya yol açabilecek kirlenmiş metal şüphesi nedeniyle yüzlerce jet motorunu
    inceleme için geri çağıracağını açıklamasının ardından yıl sonuna kadar 10'dan fazla uçağını
    yere indirmesi bekleniyor.

Türk Hava Yolları, Pratt'ın motorlarıyla donatılmış 58 Airbus A320 ve A321neo uçağına sahip. Bir
    medya ilişkileri temsilcisine göre, havayolu geçen ay motorlarla ilgili sorunlar nedeniyle bu
    uçaklardan dokuzunu yere indirdi.

Medya ilişkileri temsilcisi Pazartesi günü geç saatlerde yaptığı açıklamada, "Beklentimiz yıl
    sonuna kadar 11-12 uçağın yere indirilmesi, ancak süreçteki belirsizlikler nedeniyle bu sayının
    yukarı doğru revize edilmesi ihtimali var" dedi.

Daha önce Raytheon Technologies olarak bilinen RTX, Temmuz ayında yaptığı açıklamada bazı motor
    parçalarında kontamine metal şüphesinin hızlandırılmış denetimler gerektireceğini söylemişti.
    Önümüzdeki üç yıl boyunca motorların incelenmesi için yılda ortalama 350 Airbus jeti yere
    indirilecek.

Türk Hava Yolları'nın Ağustos ayı sonunda filosunda 428 uçak bulunuyordu ve yere indirilmesi
    beklenen uçak sayısı oransal olarak küçük görünse de, medya ilişkileri temsilcisi, Ağustos
    ayında uçakların yere indirilmesi nedeniyle yolcu kapasitesinde bir kayıp yaşandığını, ancak
    grubun 2023 yılında kapasitenin yıllık %15 ila %20 oranında artmasını beklediğini söyledi.

https://www.tradingview.com/news/DJN...ngines-recall/

Sayfa 839/1001 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •