Sayfa 157/331 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 2643 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Bugün, şimdilik sadece hsbc üzerinden fon alışı var. Seans sonuna doğru piyasanın durumuna göre eğer yön yukarı olursa piyasada ak devreye girer, deniz aldıklarını aka devreder diye tahmin ediyorum. Yön aşağı olursa böyle sürdürürler vaziyeti.

2.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Bugün, şimdilik sadece hsbc üzerinden fon alışı var. Seans sonuna doğru piyasanın durumuna göre eğer yön yukarı olursa piyasada ak devreye girer, deniz aldıklarını aka devreder diye tahmin ediyorum. Yön aşağı olursa böyle sürdürürler vaziyeti.
    Şirketin değerini bulması için hep fon mu almali,bank of da doyamadi satmaya. 39,42 den piramit in dayadığı 150 bin lot u yuttular hep aynı transferler aynı oyunlar saat 16:30 gibi 200 milyar hacim yutulur bakalım düzeltmemiz seri mi öldürerek mi olacak

3.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Şirketin değerini bulması için hep fon mu almali,bank of da doyamadi satmaya. 39,42 den piramit in dayadığı 150 bin lot u yuttular hep aynı transferler aynı oyunlar saat 16:30 gibi 200 milyar hacim yutulur bakalım düzeltmemiz seri mi öldürerek mi olacak
    piramit o malı (100 bin) dün aldı, ama bugün daha satmadı, filip abiyle karıştırdınız siz

deniz abla filip abi kardeş, en kolay kendi malını alırsın

Bunlar küçük adamlar, paraları da az, o sebeple böyle kolay anlaşılır hareketler yapabiliyorlar ancak. Daha alengirli işler bekliyoruz onlardan oysa...

4.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    piramit o malı (100 bin) dün aldı, ama bugün daha satmadı, filip abiyle karıştırdınız siz

deniz abla filip abi kardeş, en kolay kendi malını alırsın

Bunlar küçük adamlar, paraları da az, o sebeple böyle kolay anlaşılır hareketler yapabiliyorlar ancak. Daha alengirli işler bekliyoruz onlardan oysa...
    Evet ya Philip di. Sonrasında da 50-64 arası üç tane 100k lot koydu desteğe,sonra 10 saniyede sildi falan ben de boşluktan bakıyorum bugün tahtada bı Ali Cengiz dönüyor sert dökme hareketleri izlemeye devam

5.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Evet ya Philip di. Sonrasında da 50-64 arası üç tane 100k lot koydu desteğe,sonra 10 saniyede sildi falan ben de boşluktan bakıyorum bugün tahtada bı Ali Cengiz dönüyor sert dökme hareketleri izlemeye devam
    Gerçekten üç beş lot için çevirdikleri bu dümen saçmalık resmen. Alacaksan da satacaksan da yap kardeş bam bam bam. Nedir yani, neden kasıyorsun bu kadar. Kızdırmayın beni, sökerim ciğerinizi

6. İş Bankası her gurup firmasında geri alış yaparken bunda niye hissedilmiyor.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    İş Bankası her gurup firmasında geri alış yaparken bunda niye hissedilmiyor.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İsmen geri alım konusunda keyifsiz bir şirket,belki pahalı buluyorlar belki de parayı faizle satmak daha tatlı isbank grubunda da ismen e pek ekstra destek olunmuyor zaten holding çatısı altında ayrilacakken bu topa girmez artık.

8. Almasın zaten, bir o eksikti.

Sayfa 157/331 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •