Sayfa 377/1001 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

MG otomobili gözüm bayağı tuttu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    MG otomobili gözüm bayağı tuttu.
    Teknik özellik olarak güzel, yakından inceleyince tipi sarmadı, içi basit geldi biraz, zevk meselesi tabi

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bedavadan hallice.

Dün Şokta şok yaşadım 6.5 gaymeye suyu görünce, soğuk başka marka su yoktu, 3.5 gaymeye limonata aldım.
    Evian’a alışmışız :D

Alp’lerden gelen su olması lazım

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Evianâ€â•a alışmışız :D

Alpâ€â•lerden gelen su olması lazım

Warum gibt es kein Evian mehr?
    In Evian-Wasser haben Schweizer Forscher Chlorothalonil nachgewiesen. Das Pestizid ist seit 1. Januar 2020 in der EU und auch in der Schweiz verboten.

Bu suyu kesinlikle almayın.!!!
    İsviçre ve AB ülkelerinde satışı yasak.!!!
    Böbrek ve akciğer de ölümcül etkisi var.!!

Fransız Danone markası ürünü.!!!

In “Evian†und “Volvic†von Danone Waters wurden Schadstoffe im Labor entdeckt. Das Evian-Wasser überschritt in der Analyse den Grenzwert für Uran. Das Element kann Nieren und Lungen schädigen und sich im Körper anreichern. Im “Volvicâ€-Wasser wurde das Element Vanadium festgestellt.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Evian’a alışmışız :D

Alp’lerden gelen su olması lazım

Tr nin sağlık bakanlığı nın görevi nedir.?????

Halkını zehirleten başka bir ülke varmıdır.?????

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Delinin biri kuyuya taş attı , 40 akıllı onu nasıl çıkaracaklarını düşünüyorlar...
    O taşı kuyudan çıkarsınlar ben merkep olur aniririm. Eğer Türkiye değil beş yıl 10 sene içinde çıksın covid öncesi dönemine halk dönsün alanında öperim o adamın. Hastalığı önce teşhis edeceksin sonra tedavi. Faizle çözülmez sadece faizle bazılarını iyi kötü farketmez çoğunu öldürür bu faiz. Önce doğru gerekli olan adamdan rant ve kayıt dışından vergi almayı öğrenecekler. Şöyle mecazi anlatayım okuma yazma bilmeyen adama bilgisayar programları yaptırmaya çalışmak gibi bir şey bugünkü

7. Bu kafayla giderlerse kuru 50-100 yapsalar bile fayda etmeyecek bırak serbest kurun sistemi çalışsın gerektiğinde düşer gerektiğinde çıkar piyasa belirlesin. Arka kapıdan müdahale ile ateş olur o

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O taşı kuyudan çıkarsınlar ben merkep olur aniririm. Eğer Türkiye değil beş yıl 10 sene içinde çıksın covid öncesi dönemine halk dönsün alanında öperim o adamın. Hastalığı önce teşhis edeceksin sonra tedavi. Faizle çözülmez sadece faizle bazılarını iyi kötü farketmez çoğunu öldürür bu faiz. Önce doğru gerekli olan adamdan rant ve kayıt dışından vergi almayı öğrenecekler. Şöyle mecazi anlatayım okuma yazma bilmeyen adama bilgisayar programları yaptırmaya çalışmak gibi bir şey bugünkü
    Bu kadar cehaletle 10'larca yil gecse yine duzelmez.

Sokakta enflasyonu soruyor, enflasyon dunyanin her yerinde var diyor.

Kac ulke gezdiniz diyor, ben Turkiye disina cikmadim, ama haberleri izliyorum diyor.

Bunun reisi, Ingilize bile, ingiltere'de raflar bos diyor.

Bu mezbeleyle neyi duzelteceksin, bunlar gider Menzilciler gelir.

Soygun devam eder.

Sayfa 377/1001 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •