Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2758 madde; 1 - 8 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    5 gündür hisseyi baskilayan Garanti..
    Garanti aynı zamanda tahtanın söz sahibi..
    Bir baba yigit/yiğitler çıkıp ders vermesi lazım yoksa istediği gibi oynuyor yamyamlar..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Garanti çok fazla söz sahibi değil aslında.. Elinde 2 milyon lot var.
    İlaveten garanti ky nin ağırlıklı işlem yaptığı kurumlardan. Yani satış bence ağırlıklı ky...

Ders verme konusunda haklısınız. Ama sanırım tahtada istedikleri lota ulaşınca hareket olacak. Ama o hareketten sonra ne olur bilemiyorum..

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Garanti çok fazla söz sahibi değil aslında.. Elinde 2 milyon lot var.
    İlaveten garanti ky nin ağırlıklı işlem yaptığı kurumlardan. Yani satış bence ağırlıklı ky...

Ders verme konusunda haklısınız. Ama sanırım tahtada istedikleri lota ulaşınca hareket olacak. Ama o hareketten sonra ne olur bilemiyorum..
    Takas olarak baktığımızda dediğiniz gibi haklisiniz en yüksek lot sırasıyla IS,ZIRAAT ve VAKIF in elinde..

Son 5 aylık AKD sine bakarak toplayan görüntüsünde en guclu olan Garanti var.Bu alımları da ekseriyetle tahtayi yapan ekibin almis olabilecegini düşünüyorum..

İşin özelinde bariz bir baskı var.Insallah bu baskıyı yapanların kurduğu tezgah başlarına yıkılır diyeyim

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

3.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Takas olarak baktığımızda dediğiniz gibi haklisiniz en yüksek lot sırasıyla IS,ZIRAAT ve VAKIF in elinde..

Son 5 aylık AKD sine bakarak toplayan görüntüsünde en guclu olan Garanti var.Bu alımları da ekseriyetle tahtayi yapan ekibin almis olabilecegini düşünüyorum..

İşin özelinde bariz bir baskı var.Insallah bu baskıyı yapanların kurduğu tezgah başlarına yıkılır diyeyim

Baskıyı yapanlara birşey olmaz Keşke olsa....
    Onlar işlerini garantiye almıştır bir yerden...

Daha önce de yazdım. Burada konu hissenin düşmesi artması da değil...Hisse bu düşer çıkar...
    Burada da hala durma sebebim maliyetimin iyi olması ve baskılanan hissenin eninde sonunda yukarı gideceğini bilmem...O zaman karar veririm...

Ama bu kafadaki bir şirket ile uzun vade yatırımcı olmak zor...
    Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz..

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Baskıyı yapanlara birşey olmaz Keşke olsa....
    Onlar işlerini garantiye almıştır bir yerden...

Daha önce de yazdım. Burada konu hissenin düşmesi artması da değil...Hisse bu düşer çıkar...
    Burada da hala durma sebebim maliyetimin iyi olması ve baskılanan hissenin eninde sonunda yukarı gideceğini bilmem...O zaman karar veririm...

Ama bu kafadaki bir şirket ile uzun vade yatırımcı olmak zor...
    Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz..
    Baskı yaparken koydukları kalın lotlari şak diye alabilen biri veya birileri çıksa bunu birkac kez tekrar edebilecek güçte birileri işte o zaman ne baskı kalır ne birsey bunu yapan olmadığı için istediği gibi atlarini oynatabiliyorlar..Neyse kendi adıma sabır etmeye devam.

Teknik hedefim belli 43x/45x oraya bir gelsin sonra karar verecegiz artik bilancosuna sene sonu hedef koydukları rakamlara ulaşıp ulaşamadıklarına vs..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •